U bevindt zich hier: Home » Agenda

Agenda

De volgende leergangen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 02
  SEP
  Module Pretoria

  5-daags programma over impactvolle dynamieken in de samenleving en het appèl op leiderschap. Lees verder »

 • 25
  SEP
  Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Eindhoven en Maastricht. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 02
  OKT
  Strategie Mastercourse

  5-daagse leergang in Antwerpen over de mindset & performance van strategische leiders. Met topdocenten als prof. Patrick Kenis, Igor Byttebier en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 07
  OKT
  Leiderschap Practicum ‘Persoonlijk Leiderschap’ (Utrecht)

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance.Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en drs. Elizabeth Ebbink.   Lees verder »

 • 21
  OKT
  Leiderschap Practicum ‘Waarachtig Leiderschap’ (Maastricht)

  6-daags Leiderschap Practicum op de Toneelacademie in Maastricht met een focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. Docenten zijn onder meer theaterproducent Woody Richardson Laurens en Berbke Hermans (docente spreek- en stemtechniek en expressie aan de toneelacademie).    Lees verder »

 • 25
  OKT
  Module Oxford

  4-daagse Engelse module (onderdeel van de International Avicenna Course) geeft u inzicht in van het ‘Angelsaksisch’ leiderschapsmodel; welke spanningen ontstaan door de mondialisering van de Britse economie? Lees verder »

 • 29
  OKT
  Leiderschap Practicum Topmodule

  3,5-daags leiderschapstraject op locatie van Kasteel Sterkenburg dat focust op uop authenticiteit, impactvol spreken, houding en het creëren van magie. Met topdocenten als Gijs Scholten van Aschat, Ottolien Boeschoten en drs. Yvette Fijen.   Lees verder »

 • 13
  NOV
  Avicenna Leergang

  9-daags programma over authentiek leiderschap en inspirerend gedrag.  Met topdocenten als prof. Johan Verstraeten, Kader Abdolah en Erwin van Lambaart. Lees verder »

 • 18
  NOV
  Leiderschap Practicum ‘Embodied Leiderschap’

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, lichaamsbewustzijn, ontspanning en verbinding. Topdocenten prof. Witte Hoogendijk (Erasmus MC), Ingrid Wender en Jindra Kessener.  Lees verder »

 • 10
  DEC
  Leiderschap Practicum ‘Abdij van de Benedictijnen’

  4,5 daags practicum programma waarin de nadruk ligt op introverte aspecten van leiderschap: luisteren, reflecteren, overwegen, inleven en zelfbeheersing. Met topdocenten als abt Henry Vesseur en prof. Wil Derkse.   Lees verder »