Agenda

Bekijk hier de agenda van Avicenna, met daarin de leergangen en bijeenkomsten die de komende periode geprogrammeerd staan.

 • 02
  OKT
  Meaningful Matters Festival ‘Hoe dan? …..Zo dus!’ 

  Tijd voor een feestje, want ons moederbedrijf Meaningful Matters bestaat 5 jaar! Avicenna Academie voor Leiderschap bestaat 20 jaar! En ons zusterbedrijf Opleidingsinstituut KMBV bestaat 33 jaar! SAVE THE DATE! Lees verder »

 • 03
  OKT
  Leergang voor Bestuurders

  Exclusieve leergang voor bestuurders die wezenlijk het verschil willen maken met hun bestuursstijl. Deze leergang behandelt integraal het (leren) besturen van de dynamische context, waarin veel verschillende belangen spelen. Lees verder »

 • 10
  OKT
  Leergang voor Toezichthouders en Commissarissen

  Dit ontwikkeltraject kent een looptijd van circa 10 maanden en bestaat uit een combinatie van gedegen kennis (door experts), analyse van- en feedback op je eigen gedrag en het vergaren van nieuwe inzichten en perspectieven in een divers team ten aanzien van het toezichthouden. Met topdocenten als mr. Marius Buiting, drs. Puck Dinjens, Jord Neuteboom en Diana Monissen. Lees verder »

 • 16
  OKT
  Avicenna Leergang

  Dit 9-daagse leiderschapsprogramma koppelt fundamentele leiderschapsinzichten en reflecties op het eigen leiderschap aan het eigen voorbeeldgedrag. Met topdocenten als Kader Abdolah, prof. Wil Derkse, drs. Elizabeth Ebbink en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 04
  NOV
  Leiderschap Practicum editie ‘Maastricht’

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Maastricht ligt de focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. Met Woody Richardson Laurens, Anna Luyten, Berbke Hermans en Jan van Opstal. Lees verder »

 • 07
  NOV
  Leergang voor Onderwijsbestuurders

  Ben jij een onderwijsbestuurder die het verschil wil maken met een wezenlijke bestuursstijl? Lees verder »

 • 13
  NOV
  Strategie Mastercourse

  Met deze 6-daagse leergang investeer je in de (verdere) ontwikkeling van je strategisch vermogen én in je vaardigheid medewerkers optimaal te betrekken bij de ontwikkeling van jouw organisatie om daarmee de slagingskans ervan te vergroten. Het stimuleert een mindset waardoor je cruciale veranderingen beter waarneemt. Lees verder »

 • 18
  NOV
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht ligt de focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance. Met gerenommeerde performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma, Victorine Plante, drs. Anna Uitde Haag (directeur Koningstheateracademie) en drs. Elizabeth Ebbink (stemdocente, psycholoog en operazangeres). Lees verder »

 • 20
  NOV
  Leergang Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Maastricht en Eindhoven. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 27
  NOV
  Future Leaders

  5-daags leiderschapsprogramma voor leiders van de toekomst. Heb jij jong talent in jouw organisatie die jij graag de Avicenna ervaring gunt? Of ben jij zelf die high potential die toe is aan de volgende stap in werk en leven? Schrijf je dan in voor de verrassende Future Leaders Leiderschapsleergang. Lees verder »

 • 28
  NOV
  Leergang Transformerend Leiderschap

  Leergang van 5 modules, waarin we kijken naar de kritische enablers van verandering. Onder meer strategie en executie hiervan, leiderschap, cultuur, waarden, authenticiteit en dan met name jouw eigen rol en leiderschap daarbinnen passeren de revue. Lees verder »