U bevindt zich hier: Home » Agenda

Agenda

De volgende leergangen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 22
  APRIL
  Module Rome

  Vijfdaagse Europese module (onderdeel van de Avicenna WorldClass) in Rome, waar oud, imperiaal machtsdenken van ego’s vanouds botst met de publieke zaak: thema: ‘macht of gezag?’ Lees verder »

 • 06
  MEI
  Leiderschap Practicum editie Maastricht

  5-daags practicum programma op de Toneelacademie in Maastricht, met een focus op zintuiglijke communicatie. Met topdocenten als Anna Luyten en Jan van Opstal. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »

 • 10
  MEI
  State of Leadership lezing: ‘de roep om Moreel Leiderschap’

  Tijdens de eerstkomende State of Leadership lezing, op vrijdagmiddag 10 mei 2019 in Het Muntgebouw in Utrecht, staat de roep om Moreel Leiderschap centraal. Gastspreker prof. Alex Brenninkmeijer spreekt over deze vorm van leiderschap, dat zich baseert op waarden als eerlijkheid, oprechtheid, redelijkheid en gematigdheid. Is moreel leiderschap een passend alternatief voor dominant leiderschap? Lees verder »

 • 13
  MEI
  Leiderschap Practicum editie Utrecht

  5-daagse practicum editie op het landgoed van Herman van Veen, gericht op zichtbaar leiderschap. Met topdocenten als Pierre Bokma en Ingrid Wender. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »

 • 13
  MEI
  Leiderschap Practicum Topmodule

  5-daags leiderschapstraject op locatie van Kasteel Sterkenburg dat focust op uw individuele leervragen. Met topdocenten als Gijs Scholten van Aschat en drs. Yvette Fijen. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »

 • 16
  MEI
  Leadership for Society

  8-daags programma over zelfbewust publiek leiderschap. Met modules in Zwolle, Utrecht, Soest en Amsterdam. Topdocenten zijn onder meer prof. Jonathan Holslag en Gijs Scholten van Aschat. Lees verder »

 • 22
  MEI
  Avicenna Leergang

  9-daags programma over authentiek leiderschap en inspirerend gedrag.  Met topdocenten als prof. Johan Verstraeten, Kader Abdolah en Erwin van Lambaart. Lees verder »

 • 29
  MEI
  Module Brugge

  3-daagse module in de oude handelsmetropool Brugge, met een focus op de traditionele Europese bronnen van inspiratie en zingeving.  Met docenten Brugge als dr. Ria Weyens (Minnehof Brugge), ir. Luc Hoebeke (Universiteit Leiden) en prof. Wil Derkse (Radboud Universiteit). Lees verder »

 • 05
  JUNI
  Topcourse ‘Systemisch Leiderschap’

  Deze 3-daagse Topcourse laat u door een ‘systemische bril’ kijken naar samenwerkingsvraagstukken. Met topdocenten als dr. Marijke Spanjersberg en drs. Job Boersma. Lees verder »

 • 17
  JUNI
  Strategie Mastercourse

  5-daagse leergang in Antwerpen over de mindset & performance van strategische leiders. Met topdocenten als prof. Patrick Kenis, Igor Byttebier en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 11
  SEP
  Module Marburg

  3-daagse module waarin het ‘Rijnlands leiderschap’ centraal staat. Met topdocenten als prof. Torsten Wulf en drs. Brigitte Heusinger von Waldegge van de Universität Marburg. Lees verder »

 • 24
  SEP
  Leadership DNA

  10-daags executive traject dat inzicht geeft in de vraag hoe u als leider een creatieve en innovatieve organisatiecultuur kunt bouwen, waardoor uw organisatie tot bloei komt. Met topdocenten als Igor Byttebier en Tracey Camilleri. Lees verder »

 • 25
  SEP
  Netwerk Leiderschap

  9-daags programma over het leiden van netwerken, co-producties, samenwerkingsverbanden en teams. Met topdocenten als dr. Edwin Kaats en dr. Marijke Spanjersberg. Lees verder »

 • 25
  OKT
  Module Oxford

  4-daagse Engelse module (onderdeel van de International Avicenna Course) geeft u inzicht in van het ‘Angelsaksisch’ leiderschapsmodel; welke spanningen ontstaan door de mondialisering van de Britse economie? Lees verder »

 • 10
  DEC
  Leiderschap Practicum ‘Abdij van de Benedictijnen’

  4 daags practicum programma waarin de nadruk ligt op introverte aspecten van leiderschap: luisteren, reflecteren, overwegen, inleven en zelfbeheersing. Met topdocenten als abt Henry Vesseur en prof. Wil Derkse. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »