U bevindt zich hier: Home » Agenda

Agenda

De volgende leergangen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 21
  NOV
  Leiderschap Practicum Topmodule

  3,5-daags leiderschapstraject op locatie van Kasteel Sterkenburg dat focust op authenticiteit, impactvol spreken, houding en het creëren van magie. Met topdocenten als Gijs Scholten van Aschat, Ottolien Boeschoten en drs. Yvette Fijen.   Lees verder »

 • 10
  DEC
  Leiderschap Practicum ‘Abdij van de Benedictijnen’

  4,5 daags practicum programma waarin de nadruk ligt op introverte aspecten van leiderschap: luisteren, reflecteren, overwegen, inleven en zelfbeheersing. Met topdocenten als abt Henry Vesseur en prof. Wil Derkse.   Lees verder »

 • 12
  FEB
  Avicenna Leergang

  9-daags programma over authentiek leiderschap en inspirerend gedrag.  Met topdocenten als prof. Johan Verstraeten, Kader Abdolah en Erwin van Lambaart. Lees verder »

 • 10
  MAART
  Module Parijs

  In Parijs, waar de Franse elitescholen in het stadscentrum gevestigd zijn komt het ‘Mediterrane’ leiderschapsmodel aan bod; maar welke spanningen maar ook nieuwe vormen van leiderschap ontstaan in de Parijse banlieues? Lees verder »

 • 18
  MAART
  Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Maastricht en Eindhoven. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 30
  MAART
  Leiderschap Practicum editie Maastricht

  6-daags Leiderschap Practicum op de Toneelacademie in Maastricht met een focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. Docenten zijn onder meer theaterproducent Woody Richardson Laurens en Berbke Hermans (docente spreek- en stemtechniek en expressie aan de toneelacademie).    Lees verder »

 • 15
  APRIL
  Leadership for Society

  8-daags programma over zelfbewust publiek leiderschap. Met modules in Zwolle, Utrecht, Soest en Amsterdam. Topdocenten zijn onder meer prof. Jonathan Holslag en Gijs Scholten van Aschat. Lees verder »

 • 11
  MEI
  Leiderschap Practicum editie Utrecht

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance.Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en drs. Elizabeth Ebbink.   Lees verder »

 • 17
  JUNI
  Governance Colleges

  Twee keer per jaar organiseren de NVZD, de NVTZ en Avicenna Academie voor Leiderschap gezamenlijk de Governance Colleges: diepgaande en kritische colleges over zorg- en samenlevingsvraagstukken, waarin thema’s met betrekking tot Goed Bestuur centraal staan. Op woensdag 17 juni is het eerstvolgende Governance College gepland. Het thema wordt later bekend gemaakt. Lees verder »