Agenda

Bekijk hier de agenda van Avicenna, met daarin de leergangen en bijeenkomsten de komende periode geprogrammeerd staan.

 • 13
  APRIL
  Leergang voor toezichthouders en commissarissen

  Ontwikkeltraject van ca. 10 maanden, voor deelnemers die de rol van toezichthouder of commissaris sterk ambiëren, ongeacht welke sector. Met o.a. mr. Elfrieke van Galen, Marianne Luyer CMC, dr. Steven de Waal, drs. Steven Seyffert en mr. Marius Buiting. Lees verder »

 • 17
  APRIL
  Inspiratiesessie Vitale Organisaties. Door Theo van Iperen

  Deze inspiratiesessie van Theo van Iperen staat in het teken van het creëren van vitale organisaties en het leiderschap dat hiervoor nodig is. Graag gaat hij hierover met jou en de andere deelnemers het gesprek aan! Lees verder »

 • 21
  APRIL
  Informatiemiddag Lean Leadership: next level!

  Houd jij je als lean manager bezig met het bouwen van een zichzelf steeds verbeterende en lerende organisatie? En ben je op zoek naar een passende opleiding die meer omvat dan alleen procesverbeteringstools en -technieken? Meld je dan aan voor onze informatiemiddag. Lees verder »

 • 08
  MEI
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance. Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en Ottolien Boeschoten.   Lees verder »

 • 10
  MEI
  Future Leaders

  5-daags leiderschapsprogramma voor leiders van de toekomst Lees verder »

 • 22
  MEI
  Leiderschap Practicum Editie Terschelling

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum editie Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie- en presentatiekracht. Met onder meer Julika Marijn, Diederik van Vleuten, Ottolien Boeschoten en Marieke Giebels. Lees verder »

 • 05
  JUNI
  Inspiratiesessie Hotspots. Door Lot Frijling

  Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Lot Frijling hoe goede locatieontwikkeling in zijn werk gaat en wat een hotspot precies ‘hot’ maakt. Lees verder »

 • 14
  JUNI
  Strategie Mastercourse

  6-daagse leergang in Antwerpen en Rotterdam over de mindset & performance van strategische leiders. Met topdocenten als drs. Ivo Brughmans, Jacques Pijl, Igor Byttebier en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 14
  JUNI
  Module Brugge

  4-daagse module in de oude handelsmetropool Brugge, met een focus op de traditionele Europese bronnen van inspiratie en zingeving.  Met docenten Brugge als dr. Ria Weyens (Minnehof Brugge), dr. Moïra Müller, drs. Johan Bouwmeester en prof. Wil Derkse. Lees verder »

 • 15
  JUNI
  Lean Leadership

  Leergang van 5 modules, waarin we kijken naar de kritische enablers van verandering. Onder meer strategie en executie hiervan, leiderschap, cultuur, waarden, authenticiteit en dan met name jouw eigen rol en leiderschap daarbinnen passeren de revue. Lees verder »

 • 29
  JUNI
  Leergang voor bestuurders

  Exclusieve leergang voor (net benoemde) bestuurders die wezenlijk het verschil willen maken met hun bestuursstijl. Deze leergang behandelt integraal het (leren) besturen van de dynamische context, waarin veel verschillende belangen spelen. Lees verder »

 • 02
  OKT
  Inspiratiesessie Storytelling. Door Sahand Sahebdivani

  Storytelling is de oervorm waarin verhalen werden verteld. Sahand vertelt je hoe actueel storytelling ook is voor de tijd waarin wij nu leven. Lees verder »

 • 22
  NOV
  Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Maastricht en Eindhoven. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 27
  NOV
  Inspiratiesessie Bergen Verzetten. Door Katja Staartjes

  Bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden en ervaringen mee op expeditie en trekt de parallellen naar het dagelijks leven en werk. Lees verder »