U bevindt zich hier: Home » Agenda

Agenda

De volgende leergangen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 23
  JAN
  Netwerk Leiderschap

  9-daags programma over het leiden van netwerken, co-producties, samenwerkingsverbanden en teams. Met topdocenten als dr. Edwin Kaats en dr. Marijke Spanjersberg. Lees verder »

 • 23
  JAN
  Module Parijs

  In Parijs, waar de Franse elitescholen in het stadscentrum gevestigd zijn komt het ‘Mediterrane’ leiderschapsmodel aan bod; maar welke spanningen maar ook nieuwe vormen van leiderschap ontstaan in de Parijse banlieues? Lees verder »

 • 22
  APRIL
  Module Rome

  Vijfdaagse Europese module (onderdeel van de Avicenna WorldClass) in Rome, waar oud, imperiaal machtsdenken van ego’s vanouds botst met de publieke zaak: thema: ‘macht of gezag?’ Lees verder »

 • 16
  MEI
  Leadership for Society

  8-daags programma over zelfbewust publiek leiderschap. Met modules in Zwolle, Utrecht, Soest en Amsterdam. Topdocenten zijn onder meer prof. Jonathan Holslag en Gijs Scholten van Aschat. Lees verder »

 • 22
  MEI
  Avicenna Leergang

  9-daags programma over authentiek leiderschap en inspirerend gedrag.  Met topdocenten als prof. Johan Verstraeten, Kader Abdolah en Erwin van Lambaart. Lees verder »

 • 11
  SEP
  Module Marburg

  3-daagse module waarin het ‘Rijnlands leiderschap’ centraal staat. Met topdocenten als prof. Torsten Wulf en drs. Brigitte Heusinger von Waldegge van de Universität Marburg. Lees verder »

 • 24
  SEP
  Leadership DNA

  10-daags executive traject dat inzicht geeft in de vraag hoe u als leider een creatieve en innovatieve organisatiecultuur kunt bouwen, waardoor uw organisatie tot bloei komt. Met topdocenten als Igor Byttebier en Tracey Camilleri. Lees verder »

 • 25
  OKT
  Module Oxford

  4-daagse Engelse module (onderdeel van de International Avicenna Course) geeft u inzicht in van het ‘Angelsaksisch’ leiderschapsmodel; welke spanningen ontstaan door de mondialisering van de Britse economie? Lees verder »