Agenda

Bekijk hier de agenda van Avicenna, met daarin de leergangen en bijeenkomsten de komende periode geprogrammeerd staan.

 • 28
  SEP
  Leergang voor Toezichthouders en Commissarissen

  Dit ontwikkeltraject kent een looptijd van circa 10 maanden en bestaat uit een combinatie van gedegen kennis (door experts), analyse van- en feedback op je eigen gedrag en het vergaren van nieuwe inzichten en perspectieven in een divers team ten aanzien van het toezichthouden. Met topdocenten als mr. Marius Buiting, drs. Puck Dinjens, Jord Neuteboom en Diana Monissen. Lees verder »

 • 02
  OKT
  Inspiratiesessie Storytelling. Door Sahand Sahebdivani

  Storytelling is de oervorm waarin verhalen werden verteld. Sahand vertelt je hoe actueel storytelling ook is voor de tijd waarin wij nu leven. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden! Lees verder »

 • 30
  OKT
  Leiderschap Practicum editie ‘Maastricht’

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Maastricht ligt de focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. Met Woody Richardson Laurens, Anna Luyten, Berbke Hermans en Jan van Opstal. Lees verder »

 • 08
  NOV
  Strategie Mastercourse

  Met deze 6-daagse leergang investeer je in de (verdere) ontwikkeling van je strategisch vermogen én in je vaardigheid medewerkers optimaal te betrekken bij de ontwikkeling van jouw organisatie om daarmee de slagingskans ervan te vergroten. Het stimuleert een mindset waardoor je cruciale veranderingen beter waarneemt. Lees verder »

 • 20
  NOV
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht ligt de focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance. Met gerenommeerde performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma, Victorine Plante, drs. Anna Uitde Haag (directeur Koningstheateracademie) en drs. Elizabeth Ebbink (stemdocente, psycholoog en operazangeres). Lees verder »

 • 22
  NOV
  Leergang Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Maastricht en Eindhoven. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 23
  NOV
  Leergang voor Bestuurders

  Exclusieve leergang voor bestuurders die wezenlijk het verschil willen maken met hun bestuursstijl. Deze leergang behandelt integraal het (leren) besturen van de dynamische context, waarin veel verschillende belangen spelen. Lees verder »

 • 27
  NOV
  Inspiratiesessie ‘Bergen Verzetten’. Door Katja Staartjes

  Bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden en ervaringen mee op expeditie en trekt de parallellen naar het dagelijks leven en werk. Lees verder »

 • 05
  FEB
  Inspiratiesessie ‘Inclusief leiderschap’. Door Madhu Mathoera

  Tijdens deze inspiratiesessie staan we stil bij de rol van leiderschap in een inclusieve organisatie. Je krijgt concrete inzichten die je direct kan toepassen in de praktijk. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden! Lees verder »

 • 07
  FEB
  Avicenna Leergang

  Dit 9-daagse leiderschapsprogramma koppelt fundamentele leiderschapsinzichten en reflecties op het eigen leiderschap aan het eigen voorbeeldgedrag. Met topdocenten als Kader Abdolah, prof. Wil Derkse, drs. Elizabeth Ebbink en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 08
  APRIL
  Inspiratiesessie ‘Hoe om te gaan met Afgehaakt Nederland?’ Door René Cuperus

  Onze tijd van grote transities wordt geplaagd door wantrouwen, maatschappelijk onbehagen en polarisatie. De nieuwe scheidslijnen lopen dwars door Bestuurlijk en Maatschappelijk Nederland heen. In al onze organisaties hebben we hiermee te maken. ‘Hoe houden we de boel bij elkaar?’ Kijk hier voor meer informatie en aanmelden! Lees verder »

 • 27
  MEI
  Leiderschap Practicum Editie Terschelling

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum editie Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie- en presentatiekracht. Met onder meer Julika Marijn, Diederik van Vleuten, Ottolien Boeschoten en Marieke Giebels. Lees verder »

 • 12
  JUNI
  Future Leaders

  5-daags leiderschapsprogramma voor leiders van de toekomst. Heb jij jong talent in jouw organisatie die jij graag de Avicenna ervaring gunt? Of ben jij zelf die high potential die toe is aan de volgende stap in werk en leven? Schrijf je dan in voor de verrassende Future Leaders Leiderschapsleergang. Lees verder »