Agenda

Bekijk hier de agenda van Avicenna, met daarin de leergangen en bijeenkomsten de komende periode geprogrammeerd staan.

 • 23
  SEP
  Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Maastricht en Eindhoven. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 28
  OKT
  Governance Colleges

  Op woensdag 28 oktober is het eerstvolgende Governance College gepland. Lees verder »

 • 02
  NOV
  Leiderschap Practicum editie ‘Open Mind Terschelling’

  6-daags Leiderschap Practicum met een focus op de introverte aspecten van leiderschap Lees verder »

 • 04
  NOV
  Module Brugge

  3-daagse module in de oude handelsmetropool Brugge, met een focus op de traditionele Europese bronnen van inspiratie en zingeving.  Met docenten Brugge als dr. Ria Weyens (Minnehof Brugge), ir. Luc Hoebeke (Universiteit Leiden) en prof. Wil Derkse (Radboud Universiteit). Lees verder »

 • 11
  NOV
  Leadership for Society

  8-daags programma over zelfbewust publiek leiderschap. Met modules in Zwolle, Utrecht, Soest en Amsterdam. Topdocenten zijn onder meer prof. Jonathan Holslag en Gijs Scholten van Aschat. Lees verder »

 • 11
  NOV
  Avicenna Leergang

  9-daags programma over authentiek leiderschap en inspirerend gedrag.  Met topdocenten als prof. Johan Verstraeten, Kader Abdolah en Erwin van Lambaart. Lees verder »

 • 16
  NOV
  Leiderschap Practicum editie ‘Maastricht’

  6-daags Leiderschap Practicum op de Toneelacademie in Maastricht met een focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. Docenten zijn onder meer theaterproducent Woody Richardson Laurens en Berbke Hermans (docente spreek- en stemtechniek en expressie aan de toneelacademie).    Lees verder »

 • 17
  NOV
  Leiderschap Practicum Topmodule

  3,5-daags leiderschapstraject op locatie van Kasteel Sterkenburg dat focust op authenticiteit, impactvol spreken, houding en het creëren van magie. Met topdocenten als Diederik van Vleuten, Ottolien Boeschoten en Julika Marijn.   Lees verder »

 • 19
  NOV
  Leergang voor toezichthouders en commissarissen

  Ontwikkeltraject van ca. 10 maanden, voor deelnemers die de rol van toezichthouder of commissaris sterk ambiëren, ongeacht welke sector. Met o.a. mr. Inge Brakman, Marianne Luyer MCM, dr. Steven de Waal en mr. Marius Buiting. Lees verder »

 • 25
  NOV
  Strategie Mastercourse

  5-daagse leergang in Antwerpen over de mindset & performance van strategische leiders. Met topdocenten als drs. Ivo Brughmans, ir. Philippe Vandenbroeck, Igor Byttebier en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 25
  JAN
  Future Leaders leiderschapsweek

  5-daags leiderschapsprogramma voor leiders van de toekomst Lees verder »

 • 08
  MAART
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance.Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en drs. Elizabeth Ebbink.   Lees verder »