Locaties

Avicenna Academie voor Leiderschap verricht haar werkzaamheden vanuit drie verschillende locaties, in Deventer en Amersfoort. In alle drie de panden (voornamelijk locatie Deventer) werken in totaal circa 20 Avicenna-professionalsvoor alle labels die onder ons moederbedrijf Meaningful Matters vallen.

Avicenna Academie voor Leiderschap - kantoor Deventer

Deventer

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest in het eeuwenoude patriciershuis aan de Stromarkt in Deventer met prachtige plafondschilderingen en bijzondere eerdere bewoners zoals de Regenten-familie Dumbar, de 17e eeuwse schilder Revius, de uitgeversfamilie Kluwer en de schrijfster Szekely-Lulofs, was het tijd om onze behuizing meer in lijn te brengen met waar we het verschil willen maken: midden in de samenleving! Dus toen de kans zich aandiende een vleugel in het oude ROC-gebouw aan de Zutphenseweg helemaal naar onze hand om te vormen en in lijn te brengen met onze kernwaarden, zijn we die uitdaging aangegaan. Dat heeft geleid tot een open, transparant en kleurrijk kantoor, waar verbinding vanzelfsprekend is, we flexibel van de ruimtes gebruik kunnen maken en vanuit bezieling graag met doordachte daadkracht het verschil maken!

Avicenna Academie voor Leiderschap - kantoor Amersfoort Kleine Haag

Amersfoort - Kleine haag 19

Sinds januari 2020 heeft Avicenna een nieuwe locatie in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen: online masterclasses en webinars (via ZOOM, Microsoft Team, Webex, etc.), vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoering van opleidingen, leergangen en overige bijeenkomsten, er is een skills lab voor zorgprofessionals, er zijn presentatie trainingen en uitvoeringen van simulaties met acteurs. Dit gebeurt niet alleen voor Avicenna, maar ook voor haar zusterlabels Academie voor Toezichthouders, Empowering Center en Opleidingsinstituut KMBV.

Amersfoort - Stadsring 236

Eind 2021 is Avicenna (en moederbedrijf Meaningful Matters) een nieuwe locatie in Amersfoort betrokken. Deze locatie, aan de parkachtige Stadsring, ligt op loopafstand van onze andere locatie aldaar. Een prachtige plek omgeven door de oude stadsmuren, niet ver van het stadscentrum, de Amersfoortse Kei en de Monnikendam. Op deze locatie vinden ontmoetingen plaats met onze moderatoren, docenten en opdrachtgevers, worden intakes voor onze leergangen gehouden en vergaderen we met onze eigen teams.

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze locaties zijn in overleg exclusief te huur voor onze moderatoren, docenten en alumni. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.