Lezingen, seminars en bijeenkomsten

Naast open leiderschapleergangen, incompany maatwerk trajecten en individuele (coachings)trajecten organiseert Avicenna ook verschillende bijeenkomsten. Deze vinden meerdere keren per jaar plaats, en hebben steeds een ander thema.

 

NIEUW: Inspiratiesessies

Nieuw zijn onze inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders/gelijkgestemden. Graag bieden we je hier ook de mogelijkheid een introducee mee te nemen. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in midden Nederland, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd.

“Een bijzondere middag. De workshop, de ontmoetingen en het inspirerende betoog van prof. Holslag waren fantastisch!”

Leontine Kok, teamleider ruimte, Gemeente Soest

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je meer weten over de seminars die Avicenna aanbiedt, of wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op.