Individueel leiderschapstraject

Avicenna biedt de mogelijkheid om individueel of met een collega (bijvoorbeeld in het geval van duaal leiderschap) een leiderschapstraject aan te gaan onder begeleiding van een van onze senior executive coaches. Een individueel leiderschapstraject bij Avicenna kan al naar gelang jouw vraag het karakter hebben van coaching, mentoring en/of sparring op hoog niveau met een van onze moderatoren of docenten. Het traject kan op zichzelf staan of in combinatie met een of meerdere van onze leergangen worden aangeboden.Onze individuele coachtrajecten bestaan uit 3-7 sessies verspreid over drie tot zes maanden.

In onze trajecten ‘bestuurlijk leiderschap’ worden daarnaast individuele gesprekken met gerenommeerde bestuurders, ondernemers, leiderschapexperts en wetenschappers toegevoegd. Verdieping, borging en verankering van de eigen leervraag, nieuwe inzichten en perspectieven én de vertaling naar het eigen leiderschapsgedrag staan in al onze trajecten centraal. Het bestuurlijk leiderschapstraject omvat circa 12 dagen verspreid over een jaar tot anderhalf jaar.

Welk traject past bij jou?

Het individuele leiderschapstraject wordt altijd op maat gemaakt naar aanleiding van jouw specifieke leervraag. Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden, neem dan contact met ons op. Je ontvangt vervolgens, geheel vrijblijvend, een passend voorstel voor aanvang van jouw traject.

Onderstaande trajecten geven een inkijk in wat we voor je kunnen betekenen. Samen met jou maken we jouw voorstel op maat.

Meer informatie?

Een individueel traject is volledig toegespitst op het faciliteren van je groeisprong als leider. We helpen je ontwikkelen, door het aanbieden van een mix van gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Opdat je keuzes kunt maken die er echt toe doen.

Samen kijken we graag naar leervragen en -behoefte en stellen we een individueel, op maat gemaakt leiderschapsprogramma samen, dat je ondersteunt bij deze ontwikkeling.