Individueel leiderschapstraject

Avicenna biedt de mogelijkheid om individueel of met een collega (bijvoorbeeld in het geval van duaal leiderschap) een leiderschapstraject aan te gaan onder begeleiding van een van onze senior executive coaches, moderatoren of docenten. Een individueel leiderschapstraject bij Avicenna kan al naar gelang jouw vraag het karakter hebben van coaching, mentoring en/of sparring op hoog niveau. Het traject kan op zichzelf staan of in combinatie met één of meerdere van onze leergangen worden aangeboden. Onze individuele coachtrajecten bestaan veelal uit 3-7 sessies, verspreid over drie tot zes maanden. Verdieping, borging en verankering van de eigen leervraag, nieuwe inzichten en perspectieven én de vertaling naar het eigen leiderschapsgedrag staan altijd centraal.

In onze trajecten ‘bestuurlijk leiderschap’ worden daarnaast individuele gesprekken met gerenommeerde bestuurders, ondernemers, leiderschapexperts en wetenschappers toegevoegd. Het bestuurlijk leiderschapstraject omvat circa 12 dagen verspreid over een jaar tot anderhalf jaar.

Al onze coaches zijn zorgvuldig geselecteerd en geassocieerd Meaningful Matters Coach. Dit houdt in dat de coaches bekend zijn met de uitgangspunten en werkwijze van Meaningful Matters en haar dochterlabels, en die van Avicenna in het bijzonder. De coaches kennen de Avicenna programma’s en streven een excellente dienstverlening en kwaliteit na.

Welk traject past bij jou?

Jouw individuele leiderschapstraject wordt altijd op maat gemaakt naar aanleiding van jouw specifieke ontwikkelvraag. Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden, neem dan contact met ons op. In een (live of telefonisch) intakegesprek met dr. Monique Hammink, directeur van Avicenna en 25 jaar ervaring in executive coaching, onderzoek je de vraag achter jouw vraag en maken we een voor jou passend voorstel.

Onderstaande trajecten geven een inkijk in wat we voor je kunnen betekenen. Het is uiteraard ook mogelijk een combinatie van verschillende trajecten te maken om zo nog meer aan te sluiten bij jouw specifieke ontwikkelvraag.

“De coaching die we hebben ontvangen van Avicenna heeft ons als duaal leiders van de FPK Transfore veel gebracht. Het inzicht dat we elkaar moesten leren verstaan en van daaruit de communicatie richting het team effectief konden veranderen was een ’ eyeopener’. We zijn aan het denken gezet over onze manier van omgang, en door dit te versterken heeft het al effect op de omgang met het team.”

Duaal leidinggevenden van Forensisch Psychiatrische Kliniek Transfore

Meer informatie?

Een individueel traject is volledig toegespitst op het faciliteren van je groeisprong als leider. We helpen je ontwikkelen, door het aanbieden van een mix van gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Opdat je keuzes kunt maken die er echt toe doen.

Samen kijken we graag naar leervragen en -behoefte en stellen we een individueel, op maat gemaakt leiderschapsprogramma samen, dat je ondersteunt bij deze ontwikkeling.