Incompany Leiderschapstraject

Op zoek naar een maatwerk programma of MD-traject voor jouw organisatie?

Verandering binnen een team of organisatie kan alleen blijvend tot stand komen als zij vanuit de visie en strategie van de organisatie gebaseerd wordt op gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Deze elementen vormen dan ook de bouwstenen van onze incompany trajecten, leiderschap ontwikkelprogramma’s en MD-trajecten voor organisatieontwikkeling.

Resultaat is dat mensen in beweging komen, bewust kiezen voor nieuw gedrag en met doordachte daadkracht het verschil gaan maken in lijn met de visie en strategie van de organisatie. Met een gewenste organisatieontwikkeling als gevolg. Bestuurders waarmee Avicenna werkt geven steevast aan dat zij hun strategische veranderagenda versneld en duurzaam zien implementeren.

Avicenna maakt voor klanten in de profit- en non-profitsector een grote variëteit aan leiderschapsprogramma’s. Voor zowel de hoogste bestuurslaag als voor talentvolle professionals. Voor een ontwikkeling van de organisatie, team of afdeling. En nauwkeurig afgestemd op de strategische doelstellingen van organisaties. Co-creatie is hier een belangrijk thema. We werken veelal samen met MD-adviseurs, HR managers, teammanagers etc, om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op de ontwikkelvraag.

Een greep uit onze opdrachtgevers

‘We hadden bij Thebe een omslag in denken nodig’.
Als je doel echt is om een cultuurverandering tot stand te brengen dan moet je zoiets incompany doen.’
Marijke Megens, Raad van Bestuur Thebe

Kenmerken van de Avicenna Incompany Leiderschapstrajecten:

  • worden in co-productie met de klantorganisaties samengesteld;
  • stimuleren een brede leiderschapsontwikkeling in uw organisatie;
  • vergroten de onderlinge samenhang, teamspirit en vitaliteit;
  • koppelen de onderliggende missie en kernwaarden van de organisatie aan een klantgerichte focus;
  • vergroten de slagkracht van uw organisatie;
  • bieden zichtbare meerwaarde.