U bevindt zich hier: Home » Meaningful Matters FESTIVAL! Save the date!

Meaningful Matters FESTIVAL! Save the date!

Geplaatst op 10 januari 2024

Tijd voor een feestje!
Of…meerdere feestjes! Want dit jaar bestaat niet alleen ons moederbedrijf Meaningful Matters 5 jaar. Avicenna Academie voor Leiderschap bestaat 20 jaar! En ons zusterbedrijf Opleidingsinstituut KMBV bestaat 33 jaar!
We hebben enorm veel zin in dit bijzondere jaar met al onze fijne deelnemers, gedreven docenten/trainers/practioners én ons interne topteam!

We gaan dit alles vieren in de vorm van een uniek festival op woensdag 2 oktober 2024. Volledig in het teken van het thema ‘Hoe dan? …..Zo dus!’

Hoe dan?
Steeds vaker horen we van deelnemers dat ze in hun rol wel weten wát ze moeten doen, maar dat ze vooral op zoek zijn naar hóe ze dat kunnen doen. Hoe kan ik omgaan met de uitdagingen in de maatschappij? Hoe kan ik van waarde zijn en een verschil maken? Hoe kan ik mijn rol verder vormgeven of verdiepen? En hoe blijf ik daarbij in verbinding met mezelf, mijn organisatie, mijn team en de samenleving? Kortom, we zoeken concrete en praktische tips, tricks en manieren die ons versterken in wie we zijn en wat we doen.

Zo dus!
Deze ‘hoe-vraag’ is voor iedereen anders. Tijd dus om eens dieper te kijken naar de achtergrond van deze hoe-vraag, maar vooral ook om op zoek te gaan naar passende handvatten! Tijdens het Meaningful Matters Festival ga je daarom zelf op ontdekkingstocht. Kies je eigen route en ga, via sessies die jou aanspreken, op zoek naar jouw antwoorden en ijkpunten. Kijk jij graag naar lonkende perspectieven waar jij je aan wilt verbinden, laat je je liever ‘over de muren heen’ door de boeiende verhalen van anderen inspireren of zoek je juist de grens op daar waar het voor jou prikkelt en misschien een beetje schuurt? Het kan allemaal! In unieke en bijzondere sessies met inspirerende sprekers én met elkaar dagen we jou uit om gedurende deze reis je antwoorden te vinden.

 

Zorg dat je erbij bent!
Natuurlijk wil je hierbij zijn! Houd 2 oktober dus alvast vrij in je agenda en vul het belangstellingsformulier in. Dan houden we je de komende tijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en interessante sprekers.