U bevindt zich hier: Home » Online leeromgeving

Online leeromgeving

Bij onze leergangen maken wij gebruik van een hybride werkvorm: de fysieke bijeenkomsten en modules combineren we met een online leeromgeving. De inhoud van deze online leeromgeving is persoonlijk en afgestemd op jouw leertraject, zowel bij open als incompany programma’s. Je vindt hier alle documenten, opdrachten en (eventuele) online seminars die jij nodig hebt om jouw leertraject succesvol te doorlopen. Met deze omgeving helpen we je om het maximale uit de modules te halen en heb je tevens de mogelijkheid jouw kennis te verdiepen.

Heb je een inlog gekregen voor onze online leeromgeving? Maak dan een profiel aan op de leeromgeving, bevestig deze en koppel jezelf met de code aan de juiste leergang. Je vindt deze omgeving via onderstaande button.

Blended Learning / Hybride leren

Door het gebruik van de online leeromgeving voorafgaand aan en tijdens de leergang is er sprake van ‘Blended learning’. Dit biedt, door de ideale combinatie van leermethodes van fysieke ontmoetingen, het bekijken van achtergrondinformatie, presentaties, aanvullende documenten en het volgen van online introducties, een optimale leercontext.

Meer weten over de mogelijkheden?

We helpen jou graag het verschil te maken! Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze online leeromgeving in combinatie met een leergang voor jouw organisatie? Bekijk dan onze incompany mogelijkheden of neem contact met ons op.