STRATEGIE MASTERCOURSE

Strategisch leiderschap

STRATEGIE MASTERCOURSE

17 juni 2019

Met strategisch leiderschap geeft u richting aan uw organisatie of team. U focust daarmee de aandacht en energie van uw medewerkers en voorkomt zigzag beleid. Met deze 6-daagse leergang investeert u in de (verdere) ontwikkeling van uw strategisch vermogen én in uw vaardigheid medewerkers optimaal te betrekken bij de ontwikkeling van uw organisatie om daarmee de slagingskans ervan te vergroten. U koppelt uw persoonlijke groei aan die van uw organisatie.

17 juni 2019
Nederlands

Modules Bekijk programma

  • Module 1 Antwerpen
  • Module 2 Rotterdam

Doelgroep

Het programma is bestemd voor managers, ondernemers, directeuren en professionals met ervaring op het gebied van strategievorming, die hun strategisch inzicht verder willen verdiepen. Ze vinden het essentieel hun persoonlijke groei, op het gebied van leiderschap en strategievorming, te koppelen aan de strategische ontwikkeling en bloei van hun organisatie. In dit programma kunnen maximaal 16 deelnemers participeren.


Kosten

€ 4.995,-

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan u helpen met het maken van uw juiste keuze. Meer weten?
Module Antwerpen Strategie - Avicenna Academie voor Leiderschap

Module 1 Antwerpen

Universiteit Antwerpen: 2, 3 en 4 oktober 2019

De eerste driedaagse module van dit programma start in Antwerpen, waar u op de eerste dag ontvangen wordt op de universiteit. U wordt welkom geheten door prof. Herman van Goethem (rector van de universiteit) en door de moderator . U maakt kennis met elkaar en met de stad.

In deze module gaan we ontdekken wat ‘strategie’ precies is en hoe u een strategische mindset kunt ontwikkelen. Wat vraagt dit van uw voorbeeldgedrag als leider? We gaan nader in op de vraag wat op dit moment de grote strategische uitdagingen zijn die van belang zijn voor de economie, technologie, samenleving, marktpositie en leiderschap. Daarbij komt ook de economische impact van nieuwe innovaties aan bod. Ook staan dynamieken centraal die grote invloed hebben op de wijze waarop we organisaties en ondernemingen inrichten.

Daarnaast brengen we  een bezoek aan de Antwerpse Diamantwijk, een van de meest bloeiende netwerken van de wereld waarin een aantal fundamentele business principes centraal staan. Deze dag definiëren deelnemers hun strategische opdrachten: wat gaan ze met de aangereikte inzichten in hun organisaties doen? En: hoe betrekken ze hun medewerkers bij de organisatieontwikkeling?

Module strategievorming - Avicenna Academie voor Leiderschap

Module 2 Rotterdam

Rotterdam: 6, 7 en 8 november 2019

De tweede driedaagse module in Rotterdam staat in het teken van strategische allianties. Zo bezoeken we onder meer het havenbedrijf van Rotterdam, een plek waar zonder strategie een chaos ontstaat.

We sluiten de module af met een workshop met presentatietrainer drs. Rick Koster, waarbij u wordt gecoacht in uw authentieke zeggingskracht.

U ontmoet vermaarde topdocenten onder wie:

Igor Byttebier

co-creatie specialist

Paul Ostendorf

ict-expert en futuroloog

dr. An Verlinde

drijfveer-expert, consultant en gedragsdeskundige

dr. Steven de Waal

strategie-expert

Erwin van Lambaart

media tycoon

Floris Hurts

zorgmarketing-expert
Bekijk alle ervaringen

Mocht u in gesprek willen gaan met een oud-deelnemer, dan brengen we u graag in contact met één van onze alumni.

Bob Pieterson - Avicenna Academie voor Leiderschap

Bob Pieterson

founder Worldmeetings

“Het bijeenbrengen van een groep mensen die jou de ruimte geven om te leren door je kwetsbaar op te stellen tijdens de leergang is een bijzondere ervaring. Het creëren van een dergelijke omgeving kenmerkt Avicenna. En heeft mij als persoon nieuwe inzichten gegeven waarmee mijn onderneming en ikzelf verder kunnen in de komende jaren.”

Toon Kuijs - Avicenna Academie voor Leiderschap

Toon Kuijs

directeur-bestuurder Stichting VierTaal

“De Strategie Mastercourse van Avicenna heeft mij grote stappen verder gebracht in strategisch denken en handelen vanuit scenario’s. De docenten brengen in samenhang de theorie in verband met de voor mij zeer herkenbare praktijk. Ook de samenstelling van de deelnemers uit verschillende organisaties in het maatschappelijk speelveld heeft dit proces zeer ondersteund.”

Alle brochures hebben wij verzameld op onze downloadpagina.

Brochure downloaden

Meer informatie over inschrijven voor de leergang Strategie Mastercourse vindt u op onze speciale inschrijfpagina. Hier vindt u ook het formulier om u direct aan te melden.

Inschrijven

Contact of vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze leergang? U kunt contact opnemen met onze Adviseur Leiderschapsvorming Marjo Jansen. Zij kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. U mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Marjo neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Strategie Mastercourse - Avicenna