Avicenna Alumni

Meer dan 4.000 ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en professionals hebben inmiddels aan één van de Avicenna leiderschapstrajecten deelgenomen. Deze alumni hebben zich verenigd in de Community of Meaningful Leadership (voorheen Avicenna Genootschap). Deze community is een interactief en kwalitatief netwerk dat niet alleen alumni met elkaar verbindt, maar ook (huidige) deelnemers, opdrachtgevers, leiders en leiderschapsexperts, docenten en moderatoren.

Met de ontwikkeling en facilitering van de Community of Meaningful Leadership willen we dit krachtige en inhoudelijke netwerk een extra stimulans geven, en samen onze alumni en andere leden nog meer het verschil gaan maken in de wereld. Zo organiseren we onder meer inspiratiesessies, exclusief voor deze community.

 

Alumni, en het volledige netwerk, zijn daarnaast sterk betrokken bij de innovaties van nieuwe leiderschapsprogramma’s. Zo is de leergang ‘Leiderschap door Creatie’ ontstaan uit proefsessies aan de Universiteit van Antwerpen, waaraan meer dan 20 oud-deelnemers participeerden. Ook het ‘Leiderschap Practicum’ en in ontwikkeling zijnde Europese modules zijn in samenspraak met alumni, docenten en moderatoren tot stand gekomen.

Regelmatig nodigt Avicenna haar alumni uit voor speciale thematische bijeenkomsten om zo ook alumni op een aangename wijze met elkaar in contact te brengen en te houden. Vaak organiseren alumni zelf ook samen met hun groep thematische bijeenkomsten of bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken.

Op LinkedIn  hebben alumni zich verenigd in de groep ‘Community of Meaningful Leadership’.