Future Leaders

Ontwikkel je op tijd!

Future Leaders

16 mei 2022

Ambitie maak je waar vanuit jouw stevig fundament. Als het erop aankomt, betekent meer leider worden namelijk meer jezelf worden. En als je meer jezelf bent,  word je ook effectiever samen. Dat is simpel maar niet gemakkelijk. Zelfonderzoek, het leggen van jouw fundament, vraagt moed en discipline. Het vergt aandacht en de bereidheid tot kwetsbaarheid. Het vraagt moed om de moeilijke vragen niet uit de weg te gaan. Het vereist energie om boven de conditioneringen van opvoeding, ervaring en cultuur uit te stijgen. Opdat je vrijer wordt in je denken, in je keuzes, in je handelen. Zodat je meer mogelijkheden ziet. En een innoverend en inspirerend leider kunt zijn voor anderen.

Los van je ‘gewone ‘ werk en leven worden patronen vaak ineens glashelder en komt het bewustzijn en de vrijheid opnieuw en bewust te kiezen.

Dit 5-daagse programma daagt je uit te voelen, ervaren en beleven wie jij bent, welke patronen jou beperken en ondersteunen en welke keuzes je daarin maakt. 5 dagen met diepgang en plezier, waarin je geraakt wordt en jezelf en anderen zult raken. Met gedegen, relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven helpen we je ontwikkelen, nieuwe keuzes te maken en met doordachte daadkracht het verschil te maken.

Avicenna organiseert deze week in samenwerking met Empowering Center.

De maximale groepsgrootte voor deze week is, in de huidige tijd, 12 deelnemers. Ook in het voorjaar vindt er een editie plaats, in de week van 16-20 mei 2022.

16 mei 2022
 

Modules Bekijk programma

 • Future Leaders leiderschapsweek

Doelgroep

Jonge, ambitieuze, talentvolle leiders, die toe zijn aan hun volgende stap in leiderschap. Leeftijdsindicatie is 25 – 40 jaar (bel gerust als je jonger of ouder bent, dan overleggen we graag met je of dit programma past bij jouw ambities).


Kosten

deelnamebedrag € 2.975,- / accommodatiekosten € 975,-

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan je helpen met het maken van je juiste keuze. Meer weten?
Future Leaders - Avicenna Academie voor Leiderschap

Future Leaders leiderschapsweek

locatie onbekend: 16, 17, 18, 19 en 20 mei 2022

In leiderschap is zelden alles van tevoren bekend. Hoe je daarmee omgaat is een wezenlijk aspect van jouw leiderschap. In dit programma laten we wat we precies gaan doen en waar we dat gaan doen, dan ook graag nog even in het onbekende.

Denk je nu: “Ja maar, ik wil wel weten waar ik heen ga”; of: “Ja, maar ik vind het lastig om dit niet te weten?”. Juist dat hoort bij leiderschap! Hoe ga je om met deze elementen en onzekerheid? Daag jezelf uit en stap in het onbekende! We garanderen je een onvergetelijke ervaring. En wij zorgen natuurlijk voor goede accommodaties, een fatsoenlijk bed en goede maaltijden.

Elementen die je kunt verwachten:

Gedegen relevante kennis

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe zet je beperkende overtuigingen om in kracht?
 • Leiderschapsvormen van deze tijd
 • Ontspannen gedrevenheid: hoe houd je de flow, ontspanning en focus om zo maximaal te kunnen presteren

Impactvolle ervaringen

 • Aan den lijve nieuwe ervaringen opdoen zodat patronen zichtbaar worden
 • Oefenen met presentiekracht en inspirerend vermogen
 • Het aangaan van verbinding en wezenlijk contact

Vernieuwende perspectieven

 • Ontmoet andersdenkenden
 • Stel jezelf open voor verschuiving in paradoxen
 • Ga met nieuwe perspectieven naar huis

Laat jezelf versteld staan en start nu om straks het verschil te maken!

In leiderschap is zelden alles van tevoren bekend. Hoe je daarmee omgaat is een wezenlijk aspect van jouw leiderschap. In dit programma laten we wat we precies gaan doen, waar we dat gaan doen en wie je erbij gaan ondersteunen, dan ook graag nog even in het onbekende.

Bekijk alle ervaringen

Dit leiderschapsprogramma wordt georganiseerd in een ‘Joint (Ad)venture’ met Empowering Center. Lees hier ervaringen van eerdere deelnemers aan leiderschapsreizen door Empowering Center:

 

 • “Ik heb enkele meerdaagse reizen meegemaakt. De facilitators zijn op en top professional, inhoudelijk sterk. Maar wat vooral indruk maakt is de wijze waarop zij een groep van 60 managers kunnen meenemen in persoonlijke en confronterende opdrachten. Zij doen dat krachtig en helder, maar ook op een manier die bij niemand weerstand oproept. Die combinatie, krachtig zonder weerstand op te roepen, vind ik erg sterk.”
 • “Terugkijkend kan ik aangeven dat deze reis een enorme positieve ervaring is geweest. Samen met je groep ga je de confrontatie aan, niet alleen met elkaar, maar vooral met jezelf! De reis naar het onbekende heeft voor mij veel inzicht gebracht, niet alleen in zakelijke zin maar ook zeker in mijn persoonlijke reis in deze mooie wereld.”
 • “Dank voor de inspirerende dagen. Ik voel me verrijkt! Heb bewondering de manier waarop gezorgd werd dat  iedereen serieus deelnam en ‘alles’ uit deze dagen wilde halen. Bijzonder hoe schijnbaar eenvoudig een sfeer van vertrouwen, respect en openheid werd gecreëerd en tegelijkertijd iedereen ook individueel ruimte kreeg en vanuit eigen verantwoordelijkheid mocht handelen.”
 • “Ik wist niet zo goed wat ik van de meerdaagse moest verwachten. Ik ben nogal rationeel ingesteld dus ik stond  er wat sceptisch tegenover. Ik vond de training erg goed, leerzaam en ook leuk om te doen. Het was denk ik de eerste keer in m’n leven dat ik zo bewust stil stond bij wie ik ben, wat mijn waarden zijn, waar ik naartoe wil en wat ik eventueel nog wil doen om mezelf te verbeteren. Ik ging echt met een tevreden en voldaan gevoel weg van de training.”

In deze leiderschapsweek bundelen Avicenna en Empowering Center haar krachten om tot een optimaal impactvolle week te komen.

Alle brochures hebben wij verzameld op onze downloadpagina.

Brochure downloaden

Op onze speciale inschrijfpagina lees je alles voor jouw inschrijving op deze leergang.

Inschrijven

Het deelnamebedrag voor de Leiderschapsweek voor Future Leaders is € 2.975,- (exclusief accommodatiekosten van € 975,- en exclusief btw).

Toelichting accommodatiekosten
Avicenna draagt zorg voor het regelen van de accommodaties waar je gedurende deze week verblijft. Dit verzorgen wij volledig vanaf het moment van aankomst, tot het moment waarop het programma ten einde is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het inhoudelijke programma.

Bij de deelnameprijs voor deze leiderschapsweek zijn deze accommodatiekosten niet inbegrepen. Naast het deelnamebedrag is daarom ook een voorschotbedrag aan accommodatiekosten opgenomen. Dit bedrag is een inschatting van de kosten die tijdens de week worden gemaakt. Onder accommodatiekosten verstaan we de kosten voor overnachtingen, catering (lunches, diners, snackbreaks etc.) zaalhuur, AV-middelen, taxivervoer etc. Na afloop van het volledige programma verrekenen we het daadwerkelijk gemaakte bedrag aan accommodatiekosten met het reeds betaalde voorschot.

Bij onze leergangen maken wij gebruik van een hybride werkvorm: de fysieke bijeenkomsten en modules combineren we met een online leeromgeving. De inhoud van deze online leeromgeving is persoonlijk en afgestemd op jouw leertraject, zowel bij open als incompany programma’s. Je vindt hier alle documenten, opdrachten en (eventuele) online seminars die jij nodig hebt om jouw leertraject succesvol te doorlopen. Met deze omgeving helpen we je om het maximale uit de modules te halen en heb je tevens de mogelijkheid jouw kennis te verdiepen.

Meer weten over deze leeromgeving? Kijk dan hier.

Contact of vragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over dit programma? Neem contact op met Monique Hammink, directeur Avicenna, via 0570 – 76 00 00. Of vul het contactformulier in. Monique helpt je graag bij het maken van de juiste keuze en neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Bekijk ook onze andere programma's

 • AVICENNA LEERGANG

  Visie & Leiderschap

 • LEIDERSCHAP DOOR CREATIE

  De kracht van innovatie en netwerken

 • MY FUTURE LAB

  Zicht op nieuw toekomstperspectief voor jouw organisatie

 • LEERGANG VOOR TOEZICHTHOUDERS / COMMISSARISSEN

  Executive programma voor de aankomende toezichthouder

 • LEADERSHIP FOR SOCIETY

  Zelfbewust publiek leiderschap

 • STRATEGIE MASTERCOURSE

  Strategisch leiderschap

 • INTERNATIONAL AVICENNA COURSE

  Leiderschap in Europa

 • AVICENNA WORLDCLASS

  Module Pretoria

 • AL ONZE LEERGANGEN

  Overzichtspagina