Permanente Educatie

Voor bestuurders, toezichthouders en medisch managers biedt Avicenna meerdere programma’s die geaccrediteerd zijn. Dat geldt voor een aantal open programma’s en voor incompany ontwikkeltrajecten. In voorkomende gevallen en naar wens van opdrachtgevers wordt accreditatie aangevraagd of ondersteunt Avicenna opdrachtgevers bij aanvragen voor accreditatie.

Specifiek voor toezichthouders in de zorg en commissarissen bij woningcorporaties voldoen onze programma’s aan de accreditatie-eisen.

Vanaf 1 januari 2015 zijn bestuurders van woningcorporaties verplicht tot Permanente Educatie. Zij moeten binnen drie jaar 108 PE-punten behalen, wat neerkomt op 108 ‘studiebelastingsuren’. Zij kunnen die punten alleen halen bij geaccrediteerde opleiders, in de aandachtsgebieden strategie, beleid en communicatie; veranderkunde en innovatie; leiderschap en cultuur; governance en risk; vastgoed en financiën en maatschappelijke verankering.

Avicenna Academie voor Leiderschap is één van deze geaccrediteerde aanbieders van opleidingen met bovenstaande aandachtsgebieden. Dit houdt in dat deelname aan één van onze leergangen en/of bijeenkomsten punten in het kader van Permanente Educatie oplevert.

Meer informatie?
Meer informatie over PE punten en de registratie hiervan is te vinden bij de vereniging van woningcorporaties Aedes.
Wilt u meer weten over PE punten die te verkrijgen zijn bij deelname aan een van de Avicenna Leergangen? Neem dan contact op met Marjo Jansen, Senior Adviseur Leiderschapsvorming, via 0570 – 76 00 00 of via marjo.jansen@academievoorleiderschap.nl.