Nieuwsoverzicht & Agenda

Agenda

 • 08
  APRIL
  Inspiratiesessie ‘Hoe om te gaan met Afgehaakt Nederland?’ Door René Cuperus

  Hoe houden we de boel bij elkaar in deze tijd van grote transities? En wat betekent dit voor jouw manier van leidinggeven? Tijdens deze inspiratiesessie reikt René Cuperus je aansprekende analyses en inzichten aan. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. Lees verder »

 • 11
  APRIL
  Leergang voor Toezichthouders en Commissarissen

  Dit ontwikkeltraject kent een looptijd van circa 10 maanden en bestaat uit een combinatie van gedegen kennis (door experts), analyse van- en feedback op je eigen gedrag en het vergaren van nieuwe inzichten en perspectieven in een divers team ten aanzien van het toezichthouden. Met topdocenten als mr. Marius Buiting, drs. Puck Dinjens, Jord Neuteboom en Diana Monissen. Lees verder »

 • 15
  APRIL
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance. Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en Ottolien Boeschoten.   Lees verder »

 • 18
  APRIL
  Leergang voor Bestuurders

  Exclusieve leergang voor bestuurders die wezenlijk het verschil willen maken met hun bestuursstijl. Deze leergang behandelt integraal het (leren) besturen van de dynamische context, waarin veel verschillende belangen spelen. Lees verder »

 • 27
  MEI
  Leiderschap Practicum Editie Terschelling

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum editie Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie- en presentatiekracht. Met onder meer Julika Marijn, Diederik van Vleuten, Ottolien Boeschoten en Marieke Giebels. Lees verder »

 • 03
  JUNI
  Leiderschap Practicum editie ‘Maastricht’

  In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Maastricht ligt de focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren. Met Woody Richardson Laurens, Anna Luyten, Berbke Hermans en Jan van Opstal. Lees verder »

 • 05
  JUNI
  Module Brugge

  4-daagse module in de oude handelsmetropool Brugge, met een focus op de traditionele Europese bronnen van inspiratie en zingeving.  Met docenten als dr. Ria Weyens (Minnehof Brugge), dr. Moïra Müller, drs. Johan Bouwmeester en prof. Wil Derkse. Lees verder »

 • 10
  JUNI
  Inspiratiesessie – VR reflectiesessie Moreel Leiderschap Onder begeleiding van: Pieter Wijnsma

  Een unieke VR-setting, het ‘Laboratorium van goed en kwaad’, biedt deelnemers de mogelijkheid om diepgaand na te denken over morele (leiderschap) dilemma’s in onze hedendaagse samenleving. Lees verder »

 • 12
  JUNI
  Future Leaders

  5-daags leiderschapsprogramma voor leiders van de toekomst. Heb jij jong talent in jouw organisatie die jij graag de Avicenna ervaring gunt? Of ben jij zelf die high potential die toe is aan de volgende stap in werk en leven? Schrijf je dan in voor de verrassende Future Leaders Leiderschapsleergang. Lees verder »

 • 12
  JUNI
  Avicenna Leergang

  Dit 9-daagse leiderschapsprogramma koppelt fundamentele leiderschapsinzichten en reflecties op het eigen leiderschap aan het eigen voorbeeldgedrag. Met topdocenten als Kader Abdolah, prof. Wil Derkse, drs. Elizabeth Ebbink en dr. An Verlinde. Lees verder »

Leiderschapsupdate

Avicenna stuurt haar relaties regelmatig een leiderschapsupdate toe met daarin volop inspiratie, andere perspectieven,  interessante informatie over leergangen, docenten en deelnemers.

Wil je voortaan ook deze update in je mailbox ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Tevens kun je eerder verstuurde updates bekijken.

Aanmelden