U bevindt zich hier: Home » Nieuwsoverzicht

Agenda

 • 22
  APRIL
  Module Rome

  Vijfdaagse Europese module (onderdeel van de Avicenna WorldClass) in Rome, waar oud, imperiaal machtsdenken van ego’s vanouds botst met de publieke zaak: thema: ‘macht of gezag?’ Lees verder »

 • 06
  MEI
  Leiderschap Practicum editie Maastricht

  5-daags practicum programma op de Toneelacademie in Maastricht, met een focus op zintuiglijke communicatie. Met topdocenten als Anna Luyten en Jan van Opstal. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »

 • 10
  MEI
  State of Leadership lezing: ‘de roep om Moreel Leiderschap’

  Tijdens de eerstkomende State of Leadership lezing, op vrijdagmiddag 10 mei 2019 in Het Muntgebouw in Utrecht, staat de roep om Moreel Leiderschap centraal. Gastspreker prof. Alex Brenninkmeijer spreekt over deze vorm van leiderschap, dat zich baseert op waarden als eerlijkheid, oprechtheid, redelijkheid en gematigdheid. Is moreel leiderschap een passend alternatief voor dominant leiderschap? Lees verder »

 • 13
  MEI
  Leiderschap Practicum editie Utrecht

  5-daagse practicum editie op het landgoed van Herman van Veen, gericht op zichtbaar leiderschap. Met topdocenten als Pierre Bokma en Ingrid Wender. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »

 • 13
  MEI
  Leiderschap Practicum Topmodule

  5-daags leiderschapstraject op locatie van Kasteel Sterkenburg dat focust op uw individuele leervragen. Met topdocenten als Gijs Scholten van Aschat en drs. Yvette Fijen. Meer informatie op onze speciale Practicum Website. Lees verder »

Nieuwsbrieven

Avicenna stuurt haar relaties regelmatig een nieuwsbrief toe met daarin interessante informatie over leergangen, docenten en deelnemers.

Wilt u voortaan ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hieronder aan. Tevens kunt u eerder verstuurde nieuwsbrieven bekijken.

Het laatste nieuws over Avicenna kunt u vinden in ons nieuwsoverzicht.

Aanmelden

Verstuurde nieuwsbrieven