Laatste nieuws

Agenda

 • 22
  SEP
  Leadership for Society

  8-daags programma over zelfbewust publiek leiderschap. Met modules in Zwolle, Utrecht, Soest en Amsterdam. Topdocenten zijn onder meer prof. Jonathan Holslag en Gijs Scholten van Aschat. Lees verder »

 • 05
  OKT
  Module Brugge

  3-daagse module in de oude handelsmetropool Brugge, met een focus op de traditionele Europese bronnen van inspiratie en zingeving.  Met docenten Brugge als dr. Ria Weyens (Minnehof Brugge), ir. Luc Hoebeke (Universiteit Leiden) en prof. Wil Derkse (Radboud Universiteit). Lees verder »

 • 05
  OKT
  Publiek Leiderschap met impact

  Actueel driedaagse programma voor gamechangers die staan voor een nieuwe overheid of nieuwe (publieke) organisatie. Deelnemers ontwikkelen aan de hand van de casus Toeslagenaffaire de richting voor de gewenste nieuwe bestuurscultuur. Lees verder »

 • 06
  OKT
  Strategie Mastercourse

  5-daagse leergang in Antwerpen over de mindset & performance van strategische leiders. Met topdocenten als drs. Ivo Brughmans, ir. Philippe Vandenbroeck, Igor Byttebier en dr. An Verlinde. Lees verder »

 • 11
  OKT
  Leiderschap Practicum editie ‘Utrecht’

  6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht met een focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance.Met topdocenten en performers zoals Herman van Veen, Pierre Bokma en drs. Elizabeth Ebbink.   Lees verder »

 • 08
  NOV
  Future Leaders leiderschapsweek

  5-daags leiderschapsprogramma voor leiders van de toekomst Lees verder »

 • 16
  NOV
  Leiderschap Practicum Topmodule

  3,5-daags leiderschapstraject op locatie van Kasteel Kerckebosch dat focust op authenticiteit, impactvol spreken, houding en het creëren van magie. Met topdocenten als Diederik van Vleuten, Ottolien Boeschoten en Julika Marijn.   Lees verder »

 • 17
  NOV
  Leiderschap door Creatie

  9-daags programma over vernieuwend en ondernemend leiderschap met modules in Antwerpen, Maastricht en Eindhoven. Met topdocenten als Igor Byttebier, dr. Edwin Kaats en dr. An Verlinde. Lees verder »

Nieuwsbrieven

Avicenna stuurt haar relaties regelmatig een nieuwsbrief toe met daarin interessante informatie over leergangen, docenten en deelnemers.

Wil je voortaan ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hieronder aan. Tevens kun je eerder verstuurde nieuwsbrieven bekijken.

Aanmelden