Coronabeleid Avicenna

-update vrijdag 4 september 2020-

 

Beste lezer,

We hopen dat het met jou, je naasten, je team en je organisatie goed gaat in deze bijzondere en roerige tijd. Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact op ons allemaal. Die impact is voor iedereen weer anders.

Vanzelfsprekend houden wij ons net als anderen aan de RIVM richtlijnen en houden persconferenties nauwgezet in de gaten en handelen daarnaar. Tegelijkertijd zoeken wij steeds naar mogelijkheden om individuen, teams en organisaties te kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke, professionele, team- en organisatieontwikkeling.

De fysieke ontmoeting, interactie en dynamiek die onze leergangen tot bijzondere ervaringen maakt, kunnen wij niet zomaar vervangen door een online variant. Persoonlijke verbinding is één van de belangrijkste elementen in onze programma’s en we zijn van mening dat deze het beste tot haar recht komt in een live ontmoeting. Al onze leergangen vinden daarom in het najaar van 2020 weer in live setting plaats. Bekijk hier de data.

Uiteraard houden we bij de uitvoering van onze leergangen rekening met de maatregelen die het RIVM en de overheid hanteren. Daarom zorgen wij voor ruime locaties (rekening houdend met de 1,5 meter voorwaarde) en kun je jouw deelname kosteloos verschuiven naar een later moment in het geval je klachten hebt of het coronavirus daar in jouw thuissituatie, werkcontext of samenleving om vraagt. Je kunt je dus gerust inschrijven voor één van onze leergangen.

Bekijk hier ons coronaprotocol, met daarin alle geldende richtlijnen. 


Nieuw aanbod

Natuurlijk komen er in deze periode ook nieuwe uitdagingen op jou als leider af. Wij zijn -samen met onze topdocenten en moderatoren- bezig om nieuw aanbod te ontwikkelen om je daarin te ondersteunen. Zo ontwikkelen we op dit moment het ‘My Future Lab’, waarin je onder hoogwaardige begeleiding toekomstscenario’s voor jouw bedrijf in kaart brengt tezamen met welk leiderschap dit van jou vraagt. Ook hebben we verschillende van onze topdocenten bereid gevonden een individueel coach/spar/mentor-traject aan te bieden in deze tijd, rondom diverse aspecten van leiderschap. Mogelijkheden vind je onder het tabblad ‘individueel’.

Heb je een vraag/behoefte/uitdaging en wil je met ons sparren? Laat het ons weten. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0570 – 76 00 00 of via mail. Ondanks alle beperkingen kan er ook veel wel en ontwikkelen we continu nieuwe vormen.


Meaningful Inspiratie Seminars

Om een ieder in deze tijd in ieder geval kosteloos te kunnen inspireren en van nieuwe perspectieven te voorzien, zijn we al snel na de aankondiging van de eerste maatregelen gestart met ‘Meaningful Inspiratie Seminars’. Deze korte en krachtige online seminars zijn bedoeld als bron van inspiratie, kennis en perspectief in deze bijzondere tijd. Deze seminars worden wekelijks aangevuld met nieuwe video’s. Verschillende van onze docenten, moderatoren en relaties leveren daar een bijdrage aan. Wil je ook graag toegang tot de seminars, mail ons even, dan zorgen we dat je een inlogcode ontvangt. Bekijk hier alvast de introductie van dr. Monique Hammink.

Zorg goed voor jezelf. Zorg goed voor elkaar. En laat het ons weten als we iets voor jou, je team of je organisatie kunnen betekenen. We denken graag met je mee.

 

Monique Hammink & Frank Seine
directie