Coronabeleid Avicenna

-update maandag 20 september 2021 –

 

Beste lezer,

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact (gehad) op ons allemaal. Die impact is voor iedereen weer anders.

Gelukkig lijkt het erop dat we op de goede weg zitten en worden de maatregelen steeds meer losgelaten. Dat houdt in dat de leergangen, die wij voor dit najaar hebben geprogrammeerd, in een live-setting doorgang vinden.

Vanzelfsprekend houden wij ons net als anderen aan de RIVM richtlijnen en handelen daarnaar. De meest recente maatregelen rondom Covid-19 betekenen dat de locaties waar onze leergangen plaats vinden, de restaurants waar we zullen lunchen/dineren en het hotel kunnen vragen om een QR-code of een negatief testbewijs. Wij vragen onze deelnemers hier zelf zorg voor te dragen. Een negatief testbewijs mag maximaal 24 uur oud zijn. Mocht je hierin ondersteuning wensen, laat het ons dan weten, dan kijken we wat we hierin voor je kunnen betekenen. Vanzelfsprekend blijft gelden dat we je vragen bij klachten thuis te blijven en in dat geval contact met ons op te nemen.

Corona maatregelen tijdens de leergangen
We houden de richtlijnen en adviezen van het RIVM en kabinet nauwlettend in de gaten en passen daar, waar nodig, het programma op aan. Zo kan het voorkomen dat we sessies op een andere locatie laten plaats vinden, omdat we bijvoorbeeld gebonden zijn aan aangepaste reisadviezen die voor verschillende landen gelden. Het spreekt voor zich dat we er voortdurend voor zorgen dat het programma met de docenten van hoogwaardige kwaliteit blijft.

Daarnaast hanteren we een eigen corona protocol. Deze heeft de volgende uitgangspunten:

  • Veiligheid deelnemers, docenten en personeel staat te allen tijde voorop.
  • Richtlijnen van het RIVM zijn leidend voor medewerkers, docenten en deelnemers.
  • Focus van dit protocol is hygiëne- en veiligheidsmaatregelen


Liever op een ander moment deelnemen?

Je kunt jouw deelname kosteloos verschuiven naar een later moment in het geval je klachten hebt of het coronavirus daar in jouw thuissituatie, werkcontext of samenleving om vraagt. Je kunt je dus gerust inschrijven voor één van onze leergangen. Heb je vragen over wat de laatste berichtgevingen betekenen voor jouw deelname? Of wil je meer weten over onze maatregelen? Neem dan contact met ons op, via 0570-760000 of info@academievoorleiderschap.nl.