U bevindt zich hier: Home » Thebe: Ontwikkeltraject in co-creatie

Thebe: Ontwikkeltraject in co-creatie

Uniek kijkje in de keuken bij het ontwikkeltraject voor Thebe

Op donderdag 14 november organiseert Avicenna, samen met Opleidingsinstituut KMBV en opdrachtgever Thebe een inspirerende bijeenkomst over een nieuwe visie op leiderschap: werken in zelfsturende teams. 

 

Tijdens deze middag geven we een uniek kijkje in de keuken van het organisatie ontwikkeltraject dat, in co-creatie, is uitgevoerd voor ruim 4.000 medewerkers van Thebe. Hoe heeft dit ontwikkeltraject vorm gekregen? Hoe is ervoor gezorgd dat de plannen en de gewenste verandering bij alle medewerkers onder de aandacht komt en vervolgens breed wordt gedragen? En zijn de plannen uitgevoerd?  Frank Seine, directeur van Avicenna & Opleidingsinstituut KMBV, en programmamanager Carmen van Dam nemen u mee in hoe het ontwikkeltraject in co-creatie met Thebe vorm kreeg en werd geïmplementeerd. Marijke Megens, lid raad van bestuur Thebe en Nancy de Crom, projectleider Ontwikkelingsprogramma’s Thebe,  vertellen u graag inhoudelijk over het ontwikkelprogramma, met thema’s als menslievende zorg, zelfsturende teams, visie op leiderschap, besturingsmodel en de lerende organisatie. Medewerkers van Thebe vertellen u hoe zij het traject hebben ervaren en ermee aan de slag zijn gegaan. Na de plenaire inleidingen vinden interactieve sessies plaats.

Onderwerpen die deze middag aan bod komen, zijn:

  • Hoe kom je in co-creatie tot een ontwikkelprogramma?
  • Wat vraagt zo’n ontwikkelprogramma van leiderschap?
  • Hoe word je een lerende organisatie?
  • Hoe inspireer je medewerkers tot ideeën voor verandering?

Programma

15.30 uur   ontvangst
16.00 uur   plenair programma
17.20 uur   buffet, netwerken
18.00 uur   interactieve sessies
19.45 uur   afsluiting

Aan het einde van deze bijeenkomst heeft u een realistisch beeld gekregen van het ontwikkelprogramma bij Thebe. U heeft inzicht in hoe een ontwikkelprogramma (in co-creatie met Avicenna en/of KMBV) bij kan dragen aan de organisatieontwikkeling en de gewenste verandering en aan welke onderwerpen u aandacht moet besteden. U weet wat succesfactoren en leermomenten zijn, inclusief oplossingsrichtingen.

Lees hier meer over het traject bij zorgorganisatie Thebe.
Inschrijven voor deze bijeenkomst is hier mogelijk.