Onze moderatoren

Moderatoren zijn verantwoordelijk voor het individueel en groepsleren van deelnemers. Zij bewaken de afgesproken leercode (stel vragen, poneer niet, deel waarnemingen en stel oordelen uit) en leiden de discussies in goede banen. Ze faciliteren dus het leerproces. Alle moderatoren hebben zelf een Avicenna leergang als deelnemer gevolgd.

drs. Julia Blauwkuip
mr. Inge Brakman
Igor Byttebier
mr. Rolien van Dijk
drs. Rozemarijn Dols
dr. Monique Hammink
Lidy Hartemink MHA
Dirk Hilarides MCM
Floris Hurts
Jorrit Jorritsma
drs. Jindra Kessener MCM
drs. Paula Kolthoff
drs. Rick Koster
prof. Frans Kuijpers
Mari Plooij
drs. Cor de Ruiter
drs. Theo Schraven
Ingrid Wender

Over Avicenna

Missie/visie

Het aanspreken en verder ontwikkelen van leiderschapspotentieel, in mensen en in organisaties, zien wij als onze missie.

Naamgever

De Perzische wetenschapper Avicenna bracht de Griekse wijsheid terug in onze beschaving. Hij staat aan de basis van de Renaissance, die van Europa een wereldmacht maakte.

Avicenna Huis

De Academie is, sinds 2009, gevestigd in het Avicenna Huis (ook wel Huis Dumbar genoemd), aan de Stromarkt in de binnenstad van Deventer.

Ons team

In het Avicenna Huis in Deventer werken ruim 20 professionals. Daarnaast zijn bij onze leergangen ook moderatoren en vele topdocenten, experts practitioners en wetenschappers betrokken.

Faculty

Een ‘samenscholing’ van uitzonderlijk niveau. Topdocenten van Harvard, Yale, Oxford, Leuven, de Sorbonne, en talrijke ander topuniversiteiten en business schools zijn bij Avicenna betrokken.

Avicenna Genootschap

Meer dan 3500 professionals hebben inmiddels aan een van de Avicenna leiderschapstrajecten deelgenomen. Deze alumni hebben zich verenigd in het Avicenna Genootschap.

Colleges

Avicenna is een netwerkorganisatie. Naast oud-deelnemers zijn ook talrijke experts en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties betrokken.

Samenwerkingspartners

Avicenna Academie voor Leiderschap is regiepartner voor de academies van de NVTZ, VTOI-NVTK en de VTW. Samen met deze brancheverenigingen geven wij de academies zowel inhoudelijk als organisatorisch vorm.