Onze medewerkers

Hans van Bolhuis
Financiële administratie
Sharon Buis
Projectmanager
Mascha Bouwmeester
Secretariaat
Ilse van Gent
Hoofd Operations
Chantal Gerritsen
Projectmanager
Natasja Grob
Locatiemanager
Tessa de Haan
Marketing en communicatie
Hiske ter Horst
Projectmanager
Monique Hammink
Directie
Marjo Jansen
Senior Adviseur leiderschapsvorming
Charissa de Jong
Studieadviseur
Lesley Nieukoop
Secretariaat
Frank Seine
Directie
Seline Sletterink
Projectmanager Academies
Marlous Steemers
Senior projectmanager Academies
Sanne Steintjes
Senior projectmanager Academies
Marlieke ten Velde
Unitmanager Academies

Over Avicenna

Missie/visie

Het aanspreken en verder ontwikkelen van leiderschapspotentieel, in mensen en in organisaties, zien wij als onze missie.

Naamgever

De Perzische wetenschapper Avicenna bracht de Griekse wijsheid terug in onze beschaving. Hij staat aan de basis van de Renaissance, die van Europa een wereldmacht maakte.

Avicenna Huis

De Academie is, sinds 2009, gevestigd in het Avicenna Huis (ook wel Huis Dumbar genoemd), aan de Stromarkt in de binnenstad van Deventer.

Ons team

In het Avicenna Huis in Deventer werken ruim 20 professionals. Daarnaast zijn bij onze leergangen ook moderatoren en vele topdocenten, experts practitioners en wetenschappers betrokken.

Faculty

Een ‘samenscholing’ van uitzonderlijk niveau. Topdocenten van Harvard, Yale, Oxford, Leuven, de Sorbonne, en talrijke ander topuniversiteiten en business schools zijn bij Avicenna betrokken.

Avicenna Genootschap

Meer dan 3500 professionals hebben inmiddels aan een van de Avicenna leiderschapstrajecten deelgenomen. Deze alumni hebben zich verenigd in het Avicenna Genootschap.

Colleges

Avicenna is een netwerkorganisatie. Naast oud-deelnemers zijn ook talrijke experts en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties betrokken.

Samenwerkingspartners

Avicenna Academie voor Leiderschap is regiepartner voor de academies van de NVTZ, VTOI-NVTK en de VTW. Samen met deze brancheverenigingen geven wij de academies zowel inhoudelijk als organisatorisch vorm.