Over Julika Marijn

Julika Marijn is een stemgever. In haar theatervoorstellingen geeft ze stem aan krachtvrouwen die hun eigen weg zochten en daarmee de wereld hebben beïnvloed. Bijvoorbeeld Etty Hillesum, Prinses Diana en Helene Kröller-Müller. Bekijk hier haar nieuwste voorstelling ‘In de schaduw van Rembrandt’.

Julika Marijn studeerde af als theatermaker aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Naast haar theaterwerk is ze regelmatig dagvoorzitter en is ze werkzaam als public speaking coach en voice-dialogue coach. In deze sessies helpt ze mensen hun eigen stem te vinden en die krachtig neer te zetten.

 

Avicenna Academie voor Leiderschap - Julika Marijn - coach

Thema’s en expertises van Julika 

In haar sessies richt Julika zich op jouw persoonlijk en authentiek leiderschap. Hoe sterk is de connectie met jezelf, je boodschap en je publiek? Hoe gebruik je je stem effectief? Hoe voel je je veilig op een podium? Julika werkt in haar sessies zowel praktisch, diepgaand als creatief. En met de nodige humor. Julika is gepassioneerd over kunst en geeft ook ‘Art Based Learning’, een methode waarin kunst een instrument is voor zelfontwikkeling.

In welke Avicenna programma’s kom je Julika tegen?

Leiderschap Practicum

Leergang voor Bestuurders

Avicenna Leergang

Tevens is het mogelijk Julika in te zetten op specifieke thema’s in onze incompany trajecten en is ze inzetbaar als Meaningful Matters coach op diverse persoonlijke vraagstukken op het gebied van je vrije ruimte, waarneming, performance en presentatie.

Wat maakt jouw bijdrage voor de Avicenna deelnemers zo bijzonder?

“De persoonlijke feedback. In de sessies die ik voor Avicenna geef, zoom ik echt in op wat iemand nodig heeft om authentiek en ontspannener voor een groep te staan. Dat kan bijvoorbeeld gaan over ruimte durven innemen, meer connectie durven voelen of écht aanwezig zijn. Door praktische interventies help ik mensen met het zetten van hun volgende stap. Soms wel wat uit de comfortzone maar daar zit juist precies de groei. De vele enthousiaste en dankbare reacties die ik na afloop krijg maakt dit werk heel vervullend voor me.”

Echt Julika!

‘Ik geloof dat een boodschap het beste aankomt als iemand echt zijn authentieke stem laat horen. Ik stimuleer mensen hun eigen kracht te vinden door op een podium hun verhaal te vertellen. Want spreken voor een groep kan een ‘pressurecooker’ zijn voor persoonlijke groei. Daarbij put ik uit mijn ervaring als performer en maak ik gebruik van interventies uit de theaterwereld en ademtechnieken. Ik werk met een liefdevolle blik en ben altijd op zoek naar waar de vrijheid zit bij iemand. Wanneer je samenvalt met jezelf en je boodschap kun je magie creëren!’