Leiderschap vanuit je vrije ruimte

Vanuit verbinding met jezelf, de ander en de wereld

Leiderschap vanuit je vrije ruimte

Vanuit verbinding met jezelf, de ander en de wereld

Kernthema in het leven en werk van Julika Marijn is het verwerven van innerlijke vrijheid. Jezelf eerlijk onder de loep te durven nemen en nieuwe perspectieven te ontdekken en te omarmen. Om uiteindelijk vanuit je eigen ‘vrije ruimte’ keuzes te kunnen maken, te kunnen spreken en handelen.

Voor je het weet kom je als leidinggevende, directeur, bestuurder in een tunnelvisie terecht, doordat je -door stress, de invloed van je omgeving of innerlijke overtuigingen- minder ‘breed’ bent gaat waarnemen en kom je op die manier vast te zitten.

Julika helpt je graag de innerlijke vrijheid en ruimte in jezelf en in jouw blik op de wereld te (her)ontdekken. Ze beschikt hiervoor over een breed scala aan tools en technieken. Door je eigen waarnemingstools weer ‘aan’ te zetten, te verbreden en te verdiepen ga je -letterlijk en figuurlijk- anders kijken. Naar jezelf, naar de wereld, een probleem of allemaal. Dan kun je nieuwe keuzes maken en wordt vrijer vanzelf in je handelen. Aanvullend kan Julika je helpen om vanuit die plek te spreken voor publiek, de ruimte in te nemen en helemaal zichtbaar te worden.

Over Julika

Julika Marijn is een ‘stemgever’. In haar theatervoorstellingen geeft ze stem aan krachtvrouwen die hun eigen weg zochten en daarmee de wereld sterk hebben beïnvloed. Julika Marijn studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Naast haar theaterwerk geeft Julika les in ademtechnieken, Art Based Learning, is ze sprekerscoach, en voice-dialogue coach. Ook schrijft ze voor Happinez Magazine.

 

Aanbod

Julika werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die stem willen geven aan wat er in hen leeft, hun eigen waarnemingstools willen verbreden, verdiepen en verankeren en innerlijke ruimte en vrijheid willen ervaren.


Kosten

€ 1.750,-. (exclusief btw)
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Amsterdam