Leiderschap Practicum

Niet wat je zegt, maar hoe je het zegt (tone of voice) en wat je daarbij non-verbaal communiceert (lichaamstaal en gedrag) bepaalt uiteindelijk voor het overgrote deel de impact die je maakt en hoe je toehoorders de ruimte verlaten. Het Leiderschap Practicum raakt je dieper dan het intellectueel weten, daagt je uit om buiten je comfortzone in je leerzone te stappen en je zo het ambacht van authentiek en zichtbaar leiderschap eigen te maken. Onder de bezielende leiding van topacteurs, performers en wetenschappers. Mensen die hebben gedaan wat jij kunt doen: je laten raken zodat je ook anderen kunt raken, jezelf uitdagen om maximale impact te creëren, nieuwe aspecten van jezelf ontdekken om zo dat wat je te doen hebt in de wereld nog beter te kunnen doen: authentiek en met zeggingskracht.

Samen onderzoeken jullie de leiderschapsstijl (authentiek leiderschap, zichtbaar leiderschap, transformationeel leiderschap, mensgericht leiderschap) die bij jou past en werken we aan je presentatievaardigheden. Welk gedrag hoort daarbij?

In verschillende modules, los van elkaar te volgen EN aanvullend aan elkaar, nemen experts in het vakgebied je in wisselende samenstelling mee op een impactvolle reis die je niet snel zult vergeten, waarop de diverse vormen van leiderschap de revue passeren. We hebben een module op de Toneelacademie in Maastricht, op Landgoed De Paltz (van Herman van Veen) in Utrecht/Soest, en een editie op Terschelling.

“Het Leiderschap Practicum vond ik zeer verrijkend. De combinatie van beweging, spel, stem, en houding leidde tot onvergetelijke magische leermomenten.”

Jeanette Oostijen, lid college van bestuur VISTA College

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk Leiderschap Practicum jou het meest uitdaagt om maximale impact te creëren? In welke editie jouw presentatievaardigheden het beste tot hun recht komen, waar je nieuwe aspecten van jezelf kunt ontdekken en dat wat je te doen hebt in de wereld authentiek en met zeggingskracht te kunnen doen? Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!