College van moderatoren

Elke Avicenna leergang wordt begeleid door een moderator. Moderatoren faciliteren het individueel en groepsleren van deelnemers. Zij bewaken de afgesproken leercode, leiden dialogen in goede banen en faciliteren het leerproces. Zij zijn verbindend en weten de rode lijn aan te brengen in de leiderschapstrajecten, zodat alle onderdelen integraal met elkaar verbonden worden. Ook spreken zij deelnemers actief aan op hun eigen leiderschapsontwikkeling en het gedrag dat zij tijdens de sessies laten zien. Soms ondersteunend, dan weer provocatief. Altijd ten dienste van de individuele leercurve en de groepsdynamiek. Alle moderatoren van Avicenna hebben zelf een Avicenna leergang als deelnemer gevolgd en voelen zich thuis in het onderwerp van de betreffende leergang.

Bekijk hier wie onze moderatoren zijn.

College van Moderatoren - Avicenna Academie voor Leiderschap

Meer over Avicenna

Naamgever

De Perzische wetenschapper Avicenna bracht de Griekse wijsheid terug in onze beschaving. Hij staat aan de basis van de Renaissance, die van Europa een wereldmacht maakte.

Faculty

Een ‘samenscholing’ van uitzonderlijk niveau. Topdocenten van Harvard, Yale, Oxford, Leuven, de Sorbonne, en talrijke ander topuniversiteiten en business schools zijn bij Avicenna betrokken.

Colleges

Avicenna is een netwerkorganisatie. Naast oud-deelnemers zijn ook talrijke experts en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties betrokken.

Permanente Educatie

Avicenna Academie voor Leiderschap is één van deze geaccrediteerde aanbieders van opleidingen met bovenstaande aandachtsgebieden. Dit houdt in dat deelname aan één van onze leergangen en/of bijeenkomsten punten in het kader van Permanente Educatie oplevert.