Werkwijze bij incompany trajecten

Wat is onze werkwijze bij incompany maatwerk trajecten?
Co-creatie is het kernwoord!

Om de goede dingen excellent te kunnen doen, is vertragen soms nodig. Om vervolgens weer op de goede bodem te kunnen versnellen. Met de opdrachtgever gaan we dus altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en leggen we aannames en uitgangspunten bloot. Zodat we op basis van een gedegen analyse passende incompany maatwerk trajecten kunnen verzorgen.

In co-creatie geven we praktisch invulling aan de gevraagde verandering. Door te kiezen voor een meerdimensionale benadering helpen Avicenna’s incompany trajecten de beoogde (gedrags)verandering te implementeren én te borgen. Onze bijzondere aanpak brengt mensen in beweging.

Avicenna beschikt over een uitgebreid netwerk van hoogleraren, trainers, coaches, acteurs, performers en ervaringsdeskundigen, zodat we altijd de juiste combinatie van de meest passende docenten en moderatoren in onze programma’s kunnen opnemen. Al onze docenten en moderatoren staan midden in de samenleving en blijven ook zichzelf aantoonbaar ontwikkelen.

 

“Avicenna bracht haar opleidingskennis en ervaring mee en wij konden die aanvullen vanuit de dynamiek van onze organisatie. Het was een prettige en succesvolle samenwerking.”
Nancy de Crom, projectleider Thebe

Avicenna Academie voor Leiderschap

Voor onze op maat gemaakte incompany trajecten…

  • … gaan we graag in co-creatie te werk en hebben we oog voor de vraag achter de vraag
  • … bieden we op basis van een zorgvuldige analyse altijd maatwerk met passende interventies en docenten onder begeleiding van een nauwkeurig geselecteerde moderator.
  • … zorgen we op basis van de drie-eenheid van gedegen relevante kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven voor een succesvolle en blijvende implementatie van de beoogde (gedrags)verandering.