U bevindt zich hier: Home » Versterk je leiderschap vanuit presentie en presentatie

Versterk je leiderschap vanuit presentie en presentatie

Geplaatst op 3 oktober 2022

Wil je jouw leiderschap versterken vanuit presentie en presentatie? In het Leiderschap Practicum Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie en presentatiekracht. Op 28 november start een nieuwe editie.

Het programma combineert masterclasses van acteurs/performers met ontmoetingen met bijzondere leiders, die je meenemen in hun leiderschapservaring en je inzichten en tools geven om jouw eigen (leiderschaps)stijl te vinden en te versterken. Je ontmoet onder andere actrice en theatermaakster Julika Marijn. Met haar ga je werken aan je eigen bewustwording. Je neemt jezelf eerlijk onder de loep en ontdekt nieuwe perspectieven. Door je eigen waarnemingstools weer ‘aan’ te zetten, te verbreden en te verdiepen, ga je letterlijk en figuurlijk anders kijken. Naar jezelf, of naar een uitdaging waar je tegenaan loopt. Zodat je vanuit je daadwerkelijke zelf keuzes kunt maken, kunt spreken en handelen.

Kun je niet wachten tot de start van dit programma en wil je eerder aan de slag met je eigen, authentieke leiderschapsgedrag en waarnemingsvermogen? Julika geeft ook (online) coachsessies rondom dit thema, waarin je antwoorden krijgt op jouw vraag.