LEIDERSCHAP PRACTICUM
EDITIE 'TERSCHELLING'

Jouw leiderschap versterken vanuit presentatiekracht

LEIDERSCHAP PRACTICUM
EDITIE 'TERSCHELLING'

“Jouw leiderschap versterken vanuit Presentie- én Presentatiekracht”

In dit 6-daags Leiderschap Practicum editie Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie- en presentatiekracht.

Masterclasses met gerenommeerde acteurs en performers zoals Julika Marijn (actrice, theatermaker, stem- & ademhalingsexpert), Ottolien Boeschoten (theater- en filmactrice, stemactrice en presentatiecoach), Marieke Giebels (actrice, theatermaker en docent Alba-methode) en Diederik van Vleuten (acteur, cabaretier, story-teller, musicus en schrijver) worden gecombineerd met ontmoetingen met bijzondere eilanders die je meenemen in hun eigen leiderschapservaringen en je inzichten en tools geven om authentiek jouw eigen stijl te vinden en te versterken. De masterclasses en ontmoetingen worden verbonden aan je eigen leervraag en ontwikkelpotentieel door dr. Monique Hammink (bewegingswetenschapper, psycholoog,  trainer en moderator van deze editie).

Vanwege de interactiviteit van het programma kunnen maximaal 14 deelnemers participeren.

  Nederlands

Modules Bekijk programma

  • Module 1: Presentie & Presentatie
  • Module 2: Terugkomdag

Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en (senior)managers uit private en publieke organisaties, die niet alleen inhoudelijk en intellectueel willen leren, maar die vooral aan den lijve willen ervaren wat de impact van lichaamstaal en tone of voice is op je presentatie naar de buitenwereld toe.


Kosten

€ 5.490-

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan je helpen met het maken van je juiste keuze. Meer weten?

Module 1: Presentie & Presentatie

Terschelling: voorjaar 2022

Tijdens de eerste module van dit Leiderschap Practicum ‘editie Terschelling’ leggen we een focus op authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, jouw presentiekracht en authentiek presenteren.

Module 2: Terugkomdag

Avicenna, Amersfoort: voorjaar 2022

Tijdens de terugkomdag, op het Avicenna kantoor in Amersfoort, reflecteren we met elkaar op wat de week in november heeft opgeleverd aan inzichten en ervaringen voor het eigen leiderschap.

Omdat wij werken met zeer gerenommeerde acteurs, performers, trainers, docenten en moderatoren kan het zijn dat -bijvoorbeeld door een tourschema- in een editie niet alle onderstaand genoemde namen aanwezig zijn. Wij zullen altijd zorgen voor gelijkwaardige vervangers en een impactvol programma. Mocht een specifieke naam voor jou van wezenlijk en onderscheidend belang zijn, vraag dan altijd even bij de intake of deze naam ook in deze editie aanwezig zal zijn.

Julika Marijn

actrice, theatermaker, stem- en ademhalingsexpert

Diederik van Vleuten

Acteur, cabaretier, story-teller, musicus en schrijver

Ottolien Boeschoten

theater- en filmactrice, stemactrice, presentatiecoach

Marieke Giebels

actrice, theatermaker en docent ALBA-methode

Ontmoetingen met markante eilanders

met o.a. stem, verhaal, lichaamsbewustzijn
Bekijk alle ervaringen

Mocht je in gesprek willen gaan met een oud-deelnemer, dan brengen we je graag in contact met één van onze alumni.

Alle brochures hebben wij verzameld op onze downloadpagina.

Brochure downloaden

Op onze speciale inschrijfpagina lees je alles voor jouw inschrijving op deze leergang.

Inschrijven

Het deelnamebedrag voor het Leiderschap Practicum editie ‘Terschelling’ is € 5.490,-. Dit bedrag is exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Toelichting accommodatiekosten
Avicenna draagt zorg voor het regelen van de accommodaties waar je tijdens de verschillende modules verblijft. Dit verzorgen wij volledig vanaf het moment van aankomst, tot het moment waarop het programma ten einde is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het inhoudelijke programma.

Bij de deelnameprijs voor het Leiderschap Practicum editie ‘Terschelling’ zijn deze accommodatiekosten niet inbegrepen. Naast het deelnamebedrag is daarom ook een voorschotbedrag aan accommodatiekosten opgenomen. Dit bedrag is een inschatting van de kosten die tijdens de module worden gemaakt. Onder accommodatiekosten verstaan we de kosten voor overnachtingen, catering (lunches, diners, snackbreaks etc.) zaalhuur, AV-middelen, taxivervoer etc. Na afloop van het volledige programma verrekenen we het daadwerkelijk gemaakte bedrag aan accommodatiekosten met het reeds betaalde voorschot.

Contact of vragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over dit Leiderschap Practicum? Je kunt contact opnemen met onze Adviseur Leiderschapsvorming Marjo Jansen. Zij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Marjo zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.