College van Decanen

Het College van Decanen bewaakt de kwaliteit van de Avicenna leiderschapsprogramma’s. Dit College bestaat uit drie leden:

  • prof. Frans Kuijpers, vm. hoogleraar business development aan de Rijksuniversiteit Groningen en vm.  leider van Philips Semiconductors;
  • mr. Inge Brakman, commissaris/toezichthouder bij onder meer DSM, Staatsbosbeheer en de Universiteit van Amsterdam;
  • em. prof. Antoon Vandevelde, vm. decaan bij de Katholieke Universiteit Leuven.
College van Decanen - Avicenna Academie voor Leiderschap

Meer over Avicenna

Naamgever

De Perzische wetenschapper Avicenna bracht de Griekse wijsheid terug in onze beschaving. Hij staat aan de basis van de Renaissance, die van Europa een wereldmacht maakte.

Faculty

Een ‘samenscholing’ van uitzonderlijk niveau. Topdocenten van Harvard, Yale, Oxford, Leuven, de Sorbonne, en talrijke ander topuniversiteiten en business schools zijn bij Avicenna betrokken.

Colleges

Avicenna is een netwerkorganisatie. Naast oud-deelnemers zijn ook talrijke experts en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties betrokken.

Permanente Educatie

Avicenna Academie voor Leiderschap is één van deze geaccrediteerde aanbieders van opleidingen met bovenstaande aandachtsgebieden. Dit houdt in dat deelname aan één van onze leergangen en/of bijeenkomsten punten in het kader van Permanente Educatie oplevert.