College van Advies

Het College van Advies is een klankbordgroep die met een strategische blik kijkt naar brede economische en maatschappelijke ontwikkelingen, dynamieken in organisaties en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap.

  • Dick Slootweg MBA, managing director Deli XL;
  • dr. Monique van Dijen, partner bij Ernst & Young;
  • dr. Steven de Waal, president van Public Space;
  • Lidy Hartemink MHA, vrouwelijk manager van het jaar 2007, bestuurder bij Zorggroep Almere;
  • ir. Roeland Brouns, directeur Vastgoed & Facilitair bij ’s Heeren Loo Zorggroep, tevens voorzitter van de Avicenna Alumni.
College van Advies - Avicenna Academie voor Leiderschap

Meer over Avicenna

Naamgever

De Perzische wetenschapper Avicenna bracht de Griekse wijsheid terug in onze beschaving. Hij staat aan de basis van de Renaissance, die van Europa een wereldmacht maakte.

Faculty

Een ‘samenscholing’ van uitzonderlijk niveau. Topdocenten van Harvard, Yale, Oxford, Leuven, de Sorbonne, en talrijke ander topuniversiteiten en business schools zijn bij Avicenna betrokken.

Colleges

Avicenna is een netwerkorganisatie. Naast oud-deelnemers zijn ook talrijke experts en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties betrokken.

Permanente Educatie

Avicenna Academie voor Leiderschap is één van deze geaccrediteerde aanbieders van opleidingen met bovenstaande aandachtsgebieden. Dit houdt in dat deelname aan één van onze leergangen en/of bijeenkomsten punten in het kader van Permanente Educatie oplevert.