Inspiratiesessies 2023

Onderdeel van de Community of Meaningful Leadership

Sinds 2022 organiseert Avicenna een paar keer per jaar de inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal, en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders/gelijkgestemden. Graag bieden we je hier ook de mogelijkheid een introducee mee te nemen. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in midden Nederland, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Deze inspiratiesessies vormen een van de eerste activiteiten die vanuit de Community of Meaningful Leadership worden georganiseerd. Via onderstaande button vertellen we je meer over de Community en wat deze nog meer voor je in petto heeft!

Avicenna Academie voor Leiderschap - Inspiratiesessies

Programma inspiratiesessies 2023

Van bedoeling naar protocol...en weer terug

Door: drs. Ivo Brughmans en André Enter
Wanneer: maandag 6 februari 2023
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Veel organisaties trachten los te komen van de stapeling van regels en procedures die mettertijd is ontstaan, om weer terug te keren naar de menselijke maat. Een nobel streven, maar dat blijkt niet eenvoudig. Al gauw wordt er weer enthousiast gewerkt aan nieuwe protocollen om de herontdekte menselijke maat ‘op een professionele manier vast te leggen’. Beide krachten lijken echter onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Vitale organisaties

Door: Theo van Iperen
Wanneer: maandag 17 april 2023
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Om als organisatie in deze tijd succesvol te zijn, zijn open verbindingen met de omgeving en binnen de organisatie van levensbelang. Hoe creëer je de vitaliteit binnen een organisatie die nodig is om veranderingen in de omgeving voldoende snel op te pikken en te vertalen naar veranderingen in de eigen organisatie? Hoe inspireer je daarvoor je medewerkers en welk leiderschap hoort daarbij?

Hotspots

Door: Lot Frijling
Wanneer: maandag 5 juni 2023
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

De plekken waar we verblijven geven ons leven vorm. En weinig plekken hebben zoveel invloed op mensen en gemeenschappen als hotspots; drukbezochte, energieke plekken waar we samenkomen. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Lot hoe goede locatieontwikkeling in zijn werk gaat en wat een hotspot precies ‘hot’ maakt. Haar kijk op ontwikkelen inspireert je om ook binnen je eigen vakgebied onderscheidende concepten te realiseren en vanuit aandacht en liefde te werk te gaan. De verschillende leiderschapstechnieken kun je één-op-één zelf toepassen en laten je groeien in jouw persoonlijk leiderschap.

Kosten en Inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meer van de bovenstaande themasessies? Vul dan hier je gegevens in.

Ben je Avicenna alumnus?
Kosten bedragen dan € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd). Als alumnus mag je overigens éénmalig een sessie gratis bijwonen.

Ben je geen Avicenna alumnus, maar wil je wel graag de sessie bijwonen?
Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).

Eerdere inspiratiesessies

Bekijk hier welke inspiratiesessies sinds de start van de Community of Meaningful Leadership hebben plaats gevonden.