Inspiratiesessies 2023

Onderdeel van de Community of Meaningful Leadership

Sinds 2022 organiseert Avicenna een paar keer per jaar de inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders/gelijkgestemden. Graag bieden we je hier ook de mogelijkheid een introducee mee te nemen. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in midden Nederland, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Deze inspiratiesessies vormen een van de eerste activiteiten die vanuit de Community of Meaningful Leadership worden georganiseerd. Via onderstaande button vertellen we je meer over de Community en wat deze nog meer voor je in petto heeft!

Avicenna Academie voor Leiderschap - Inspiratiesessies

Programma inspiratiesessies 2023

Storytelling

Door: Sahand Sahebdivani
Wanneer: maandag 2 oktober 2023
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Storytelling is de oervorm waarin verhalen werden verteld. Daaruit zijn alle andere vormen geboren: literatuur, films, theater… Wat leren we vandaag de dag wanneer we terug gaan naar de oude kunstvorm die terug is van nooit helemaal weggeweest? Hoe is het actueel voor de tijd waarin we leven? Tijdens een inspirerende avond kijken we naar het maken van structuren en het praten in beelden die mensen kunnen zien en voelen. Zo zuigen we vaardigheden op waar iedereen wat aan heeft, of men er ook daadwerkelijk verhalen mee vertelt of niet.

Bergen verzetten

Door: Katja Staartjes
Wanneer: maandag 27 november 2023
Waar: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Er zijn niet zoveel plekken op de wereld waar je zo met jezelf en elkaar wordt geconfronteerd als op grote hoogte; boven de 7000 meter leef je op het scherpst van de snede. Bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je met adembenemende beelden en ervaringen mee op expeditie en trekt de parallellen naar het dagelijks leven en werk. Wat maakt dat je (samen) realiseert wat je beoogt? Hoe haal je alles uit jezelf? En uit de samenwerking?

Eerdere inspiratiesessies

Bekijk hier welke inspiratiesessies sinds de start van de Community of Meaningful Leadership hebben plaatsgevonden.

Kosten en Inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meer van de bovenstaande themasessies? Vul dan hier je gegevens in.

Ben je Avicenna alumnus?
Kosten bedragen dan € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd). Als alumnus mag je overigens éénmalig een sessie gratis bijwonen.

Ben je geen Avicenna alumnus, maar wil je wel graag de sessie bijwonen?
Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).