Inspiratiesessies 2022

Onderdeel van de Community of Meaningful Leadership

Vanaf 2022 organiseert Avicenna een paar keer per jaar de inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal, en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders/gelijkgestemden. Graag bieden we je hier ook de mogelijkheid een introducee mee te nemen. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in midden Nederland, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Deze inspiratiesessies vormen een van de eerste activiteiten die vanuit de Community of Meaningful Leadership worden georganiseerd. Via onderstaande button vertellen we je meer over de Community en wat deze nog meer voor je in petto heeft!

Avicenna Academie voor Leiderschap - Inspiratiesessies

Programma inspiratiesessies

Benedictijnse stuurmanskunst
Leiding geven in dienst van de gemeenschap

Door: prof. dr. Wil Derkse
Wanneer: maandag 13 juni 2022
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

In perioden van crisis klinkt vaak de roep om leiderschap en krachtig bestuur. Talloos zijn de eigentijdse leiderschapstheorieën en -modellen die proberen die roep te beantwoorden. In deze inspiratiesessie presenteert Wil Derkse een weg die met de gangbare antwoorden heel vaak contrasteert, maar die in 15 eeuwen vruchtbaar gebruik behoorlijk duurzaam en door de praktijk beproefd is gebleken.

Leiderschap met duurzame impact

Door: Igor Byttebier
Wanneer: maandag 26 september 2022
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Leiders maken keuzes en nemen beslissingen, veelal met langdurige effecten.  Igor Byttebier, moderator en expert op het gebied van creatie, heeft zich verdiept in dit thema met het oog op het duurzaamheidsvraagstuk. In dialoog met hem verkennen we aan de hand van een genuanceerde creatieve methodiek hoe je zélf en je organisatie, je beslissingen in steeds verruimende cirkels tot duurzaam handelen kunt brengen.

Thema volgt

Door: Diana Monissen
Wanneer: maandagavond in november (exacte datum volgt)
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Het thema van en meer informatie over deze inspiratiesessie volgen zo snel mogelijk. Via onze website, nieuwsbrief en sociale media kanalen houden we je op de hoogte!

Kosten en Inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meer van de bovenstaande themasessies? Vul dan hier je gegevens in.

Ben je Avicenna alumnus?
Kosten bedragen dan € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen Avicenna alumnus, maar wil je wel graag de sessie bijwonen?
Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).