Inspiratiesessies 2022

Onderdeel van de Community of Meaningful Leadership

Vanaf 2022 organiseert Avicenna een paar keer per jaar de inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal, en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders/gelijkgestemden. Graag bieden we je hier ook de mogelijkheid een introducee mee te nemen. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in midden Nederland, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Deze inspiratiesessies vormen een van de eerste activiteiten die vanuit de Community of Meaningful Leadership worden georganiseerd. Via onderstaande button vertellen we je meer over de Community en wat deze nog meer voor je in petto heeft!

Avicenna Academie voor Leiderschap - Inspiratiesessies

Programma inspiratiesessies

'Gedurfd verbeelden, bewust creëren'

Door: Igor Byttebier
Wanneer: maandag 26 september 2022
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

We leven niet zozeer in tijden van verandering maar in een verandering van tijden, zo wordt gezegd. Maar zien we dit eigenlijk wel gebeuren? Ja, er zijn al veel woorden en wensen – en hier en daar lichtpuntjes. Er is ook strijd tussen dossiers. Maar de huidige gewoonten en systemen zijn taai en de mainstream blijft lekker doorstromen. Blijkbaar ontbreekt het aan uitnodigende beelden over hoe het écht anders zou kunnen.

Thema volgt

Door: Diana Monissen en Oscar David
Wanneer: maandag 28 november 2022
Waar: midden Nederland
Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur

Het thema van en meer informatie over deze inspiratiesessie volgen zo snel mogelijk. Via onze website, nieuwsbrief en sociale media kanalen houden we je op de hoogte!

Eerdere inspiratiesessies

Bekijk hier welke inspiratiesessies sinds de start van de Community of Meaningful Leadership hebben plaats gevonden.

Kosten en Inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meer van de bovenstaande themasessies? Vul dan hier je gegevens in.

Ben je Avicenna alumnus?
Kosten bedragen dan € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen Avicenna alumnus, maar wil je wel graag de sessie bijwonen?
Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).