Vraag hier kosteloos de eerste module van het online college Kracht en Tegenkracht aan

Graag stellen wij kosteloos de eerste dialoogmodule van dit unieke college beschikbaar. Vul onderstaand jouw gegevens in en je wordt doorgestuurd naar de pagina waarop je de module kunt bekijken. Wil je meer weten en het volledige college bekijken? Op deze pagina vind je eveneens een bestelknop, waarmee je het college eenvoudig kunt aanschaffen (€ 125,-) en kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt.

Bekijk ook eens onze andere online colleges

In het kader van opleidingen voor de boardroom (Goed Toezicht en Goed Bestuur) heeft Avicenna in samenwerking met de Academies voor Toezichthouders en Commissarissen inmiddels een tiental online colleges ontwikkeld. De online colleges zijn voor zowel toezichthouders, commissarissen als bestuurders aan te bevelen. Enkelen zijn sectorgericht en enkelen brancheoverstijgend. Te denken valt aan thema’s als duurzaamheid, de 7 principes voor Goed Toezichthouden, Dynamische oordeelsvorming en Waardegedreven Toezicht.

Meer weten of met ons in contact komen?

Al 15 jaar leiden we de leiders van morgen op. Leiders die nationaal en internationaal het verschil maken voor hun organisatie en de samenleving. Onze leergangen bestaan uit inspirerende ontmoetingen met topdocenten van gerenommeerde universiteiten, experts en bevlogen ondernemers en masterclasses met ervaren practitioners. We organiseren leiderschapsleergangen, inspiratiesessies, maatwerkprogramma’s voor organisaties en persoonlijke leertrajecten voor bestuurders. Tevens is Avicenna regiepartner van diverse brancheverenigingen voor toezichthouders en commissarissen. Avicenna is een exclusief netwerk dat ook na de leergangen de leiders van morgen blijvend verbindt.

Inmiddels heeft Avicenna meer dan 10.000 bestuurders, ondernemers, toezichthouders en commissarissen, directeuren, managers en professionals opgeleid. Avicenna is tevens regiepartner van diverse academies voor toezichthouders en commissarissen, waaronder de NVTZ Academie (zorg en welzijn), de VTOI-NVTK Academie (onderwijs en kinderopvang) en de VTW Academie (woningcorporaties).