U bevindt zich hier: Home » NIEUW: inspiratiesessies

NIEUW: inspiratiesessies

Geplaatst op 11 mei 2022

Avicenna Academie voor Leiderschap - Inspiratiesessies Vanaf 2022 organiseert Avicenna een paar keer per jaar de inspiratiesessies. In deze boeiende sessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal, en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders/gelijkgestemden. Graag bieden we je hier ook de mogelijkheid een introducee mee te nemen. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in midden Nederland, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Onderstaande sessies staan de komende periode gepland, in november volgt een nieuw, interessant thema! Daarover binnenkort meer.

Programma

Maandag 13 juni 2022 – Benedictijnse stuurmanskunst. Leiding geven in dienst van de gemeenschap.
Door prof. Wil Derkse
In perioden van crisis klinkt vaak de roep om leiderschap en krachtig bestuur. Talloos zijn de eigentijdse leiderschapstheorieën en -modellen die proberen die roep te beantwoorden. In deze inspiratiesessie presenteert Wil Derkse een weg die met de gangbare antwoorden heel vaak contrasteert, maar die in 15 eeuwen vruchtbaar gebruik behoorlijk duurzaam en door de praktijk beproefd is gebleken.

Maandag 26 september 2022 – Leiderschap met duurzame impact.
Door Igor Byttebier
Leiders maken keuzes en nemen beslissingen, veelal met langdurige effecten.  Igor Byttebier, moderator en expert op het gebied van creatie, heeft zich verdiept in dit thema met het oog op het duurzaamheidsvraagstuk. In dialoog met hem verkennen we aan de hand van een genuanceerde creatieve methodiek hoe je zélf en je organisatie, je beslissingen in steeds verruimende cirkels tot duurzaam handelen kunt brengen.

 

Kosten en inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meer van de bovenstaande themasessies? Vul dan hier je gegevens in.

Ben je Avicenna alumnus?
Kosten bedragen dan € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ben je geen Avicenna alumnus, maar wil je wel graag de sessie bijwonen?
Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).