Laat je inspireren en ontdek nieuwe perspectieven

(Her)Beleef Avicenna: Bezoek onze inspiratiesessies

Maak kennis met Avicenna! Of ken je ons al en ben je op zoek naar inspiratie en nieuwe inzichten? In onze boeiende inspiratiesessies, op maandagavond van 17.00 uur – 20.00 uur, staat een actueel thema op het gebied van leiderschap centraal en ga je in gesprek met een gerenommeerd leiderschapsexpert en andere leiders. Krijg inspiratie, ontmoet gelijkgestemden en andersgestemden, wissel ervaringen uit en ontdek nieuwe perspectieven!

De inspiratiesessies zijn altijd ‘live’ op een locatie in Amersfoort of omgeving, om zo optimaal de ruimte te geven aan interactie en onderlinge uitwisseling. Voor een lichte maaltijd tijdens de sessie wordt gezorgd. Een introducee meenemen mag.

Bekijk hieronder het programma:

Inspiratiesessie XXL !
‘Meaningful Matters Festival: Hoe dan? Zo dus!’

Woensdag 2 oktober 2024
Het Oude Magazijn, Amersfoort
10.00 uur – 17.00 uur
Keynote speaker : Ramon Vullings (foto)

Steeds vaker horen we van deelnemers aan onze leergangen dat ze in hun rol wel weten wát ze moeten doen, maar dat ze vooral op zoek zijn naar hóe ze dat kunnen doen. Hoe kan ik omgaan met de uitdagingen in de maatschappij? Hoe kan ik van waarde zijn en een verschil maken? Hoe kan ik mijn rol verder vormgeven of verdiepen? En hoe blijf ik daarbij in verbinding met mezelf, mijn organisatie, mijn team en de samenleving? Kortom, we zoeken concrete en praktische tips, tricks en manieren die ons versterken in wie we zijn en wat we doen.

Ga tijdens het ‘Hoe dan?’ ‘Zo dus!’ Festival mee op ontdekkingsreis langs diverse sprekers. In unieke en bijzondere sessies met deze inspirerende sprekers én met elkaar dagen we jou uit om gedurende deze reis je antwoorden te vinden.

N.B.: Voor deze Inspiratiesessie XXL is onderstaande informatie bij ‘Kosten en Inschrijven’ (in het donkerblauwe blok) niet van toepassing. Voor de ‘Hoe dan? Zo dus!’ festivaldag vind je de kosten en mogelijkheid tot inschrijven via de 2 buttons hieronder.

Kosten en Inschrijven

Wil je je inschrijven voor één of meer van de bovenstaande themasessies? Vul dan hier je gegevens in.

Ben je Avicenna alumnus?
Kosten bedragen dan € 95,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 145,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd). Als alumnus mag je overigens éénmalig een sessie gratis bijwonen.

Ben je geen Avicenna alumnus, maar wil je wel graag de sessie bijwonen?
Kosten bedragen dan € 125,- per sessie (incl. btw), waarbij wij zorgen voor een lichte maaltijd tijdens de sessie. We bieden je eveneens de mogelijkheid om samen met een introducee deel te nemen. Kosten bedragen dan € 175,- per sessie voor jullie beiden (incl. btw en een lichte maaltijd).

Ervaringen

Ruud Bakker
Gemeentesecretaris – Algemeen directeur Gemeente Gouda

“Geïnspireerd raken en inspiratie doorgeven. Het afgelopen jaar heb ik een aantal inspiratiesessies bezocht en iedere keer nam ik een talentvolle leidinggevende uit mijn organisatie mee. Even loskomen van de waan van de dag, nieuwe inzichten opdoen, tijd hebben om met mijn talenten in gesprek te zijn over leiderschap en daarnaast ook mijn netwerk verbreden. Kortom, voor mij zeer waardevol. Twee van mijn collega’s waren zo geïnspireerd dat zij een leergang bij Avicenna zijn gestart.”

Erna Winters
Directeur/bestuurder ABC Huis

“Net als bij de Avicenna Leergang is het een genot om met leiders van diverse achtergronden samen te komen en te spreken over verschillende maatschappelijke thema’s en leiderschapsvragen. Door de combinatie van boeiende sprekers en het gevarieerde gezelschap ontstaat er een inspirerende sfeer waarin iedereen ruimte geeft en krijgt om ideeën uit te wisselen. Je gaat geïnspireerd, soms met antwoorden of met vragen, terug naar je eigen situatie.”

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je meer weten over de seminars die Avicenna aanbiedt, of wil je graag op de hoogte gehouden worden van de komende bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor onze leiderschapsupdate.