U bevindt zich hier: Home » Inspiratiesessie Macht & Invloed

Inspiratiesessie Macht & Invloed

Geplaatst op 17 oktober 2022

Maandag 28 november vindt er een nieuwe editie plaats van de inspiratiessesies, georganiseerd vanuit onze Community of Meaningful Leadership. Thema deze avond is Macht & Invloed, verzorgd door (ervarings)experts drs. Diana Monissen en drs. Oscar David.

Macht kent vele facetten. Men heeft er bijvoorbeeld van jongs af aan weerstand tegen of houdt er ‘stilletjes’ van. De effecten van macht zien we om ons heen. Van negatieve uitwassen tot ‘getting the good things done’. Leiders wordt vaak macht toegekend. Maar misschien hebben zij meer van doen met onmacht. De afhankelijkheden van anderen zijn immers groot. De huidige externe factoren zijn daar een goed voorbeeld van: de lastige arbeidsmarkt, de duurzaamheidsopgaven, de sector-overstijgende problematieken, de uitdagende bevolkingsmigratie, etc. Zaak is als leider richting te blijven bepalen, te anticiperen en de goede dingen voor elkaar te krijgen. Gebruikmakend van de invloed die je kunt inzetten.

Maar hoe doe je dat? En hoe blijf je daarbij dicht bij jezelf? Tijdens deze inspiratiesessie op maandag 28 november gaan we hier dieper op in. Wil je erbij zijn? Inschrijven is mogelijk via deze pagina.

Lees hier meer over de sessie van deze avond.