U bevindt zich hier: Home ยป Docentendag Academies 2024

Docentendag 2024 - Academie voor Toezichthouders

Een mooie start van dit jaar was de docentendag op maandag 26 februari in het mooie Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, waarbij we veel informatie, kennis en ervaringen met elkaar hebben uitgewisseld. De docentendag stond in het thema van: het gebruik van werkvormen.

Wil je de uitkomsten van de workshops tijdens de docentendag eens rustig nalezen? Of ben je benieuwd wat er tijdens een andere workshop is besproken? Lees hier het volledige verslag van de workshops en de gezamenlijke presentatie van de docenten.

Aftermovie Docentendag!

Hieronder vind je een leuke videoimpressie van de Docentendag 2024. Het was een geweldige dag! Mede dankzij jouw enthousiasme en inzet!

Handout 'Regiseer je eigen vraagstuk'

Via onderstaande button kun je de handout ‘Regiseer je eigen vraagstuk’ lezen.

Bij gedragsdrama gaat het er uitsluitend om een deelnemer te laten oefenen met effectief gedrag. De achterliggende redenen die de deelnemer belemmeren om effectief te zijn, worden bewust niet nader onderzocht. Het gaat om pure gedragstraining.

In deze oefening wordt het ingebrachte vraagstuk verhelderend door het in de ruimte neer te zetten met de daarbij horende actoren die van invloed zijn op de ingebrachte probleemstelling.