U bevindt zich hier: Home » 50 edities van de Avicenna Leergang!

50 edities van de Avicenna Leergang!

Geplaatst op 3 juli 2024

Dit najaar gaat de Avicenna Leergang voor de 50e keer van start. Een mijlpaal! Lidy Hartemink is deze unieke editie de moderator. Grappig detail… Lidy was er ook bij toen we de 25e editie van dit mooie programma vierden. Wat maakt het volgens haar een programma dat je niet mag missen?

‘De Avicenna leergang is bijzonder waardevol voor je persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Tijdens de drie modules in Leuven, Doetinchem en Nijkerk ga je op ontdekkingsreis, op zoek naar je eigen talenten, valkuilen, kansen en authentieke leiderschapsstijl. Hoe wil en kun je zichtbaar zijn als leider? Hoe zet je jezelf neer op een manier die bij je past? Hoe kun je een inspiratie zijn voor anderen? Dat doe je niet alleen, maar met toppers van docenten, een geweldige deelnemersgroep en natuurlijk de moderator. Samen combineren we theorie en praktijk, waardoor je het geleerde ook direct toepasbaar kunt maken.  De Avicenna Leergang is echt een cadeautje aan jezelf!’

Ben jij op zoek naar een mooie ontwikkeling in jouw leiderschap? Vier dan deze verjaardag met ons mee. Meer weten over het programma? Hier vind je meer informatie en kun je de brochure downloaden. We komen graag met je in contact.