U bevindt zich hier: Home » Vacature: adviseur leiderschaps ontwikkeling

Vacature: adviseur leiderschaps ontwikkeling

Geplaatst op 23 februari 2024

De vacature is inmiddels gesloten

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor de organisatie en voor de maatschappij. Daar staan wij voor! Om ons team van 20 mensen op korte termijn uit te breiden, zoeken wij een enthousiaste adviseur leiderschapsontwikkeling


De functie

Als adviseur leiderschapsontwikkeling leg je het eerste contact met potentiële deelnemers die interesse hebben getoond in onze leiderschapsleergangen. Je bent goed in staat om het gesprek te starten en de vraag van de potentiële deelnemer helder te krijgen, zodat je deze vraag optimaal kunt matchen met ons aanbod leiderschapsleergangen. Ook ben je eerste aanspreekpunt bij incompany aanvragen. Je werkt samen met onze programmamanagers en projectmanagers om te zorgen voor een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Je vindt het leuk zowel intern als extern relaties uit te bouwen, signaleert kansen in de markt en denkt samen met ons marketingteam na over hoe we deze kansen in beeld kunnen brengen bij onze doelgroep.

Ben jij die kei in het leggen van contacten, in het helder krijgen van de vraag en het maken van dé optimale match tussen deelnemer en onze leiderschapsopleidingen? Reageer dan snel!