U bevindt zich hier: Home » Ramon Vullings keynote speaker op Meaningful Matters Festival

Ramon Vullings keynote speaker op Meaningful Matters Festival

Geplaatst op 22 februari 2024

Ramon Vullings trapt op 2 oktober het Meaningful Matters festival af met zijn uitdagende en inzicht-gevende plenaire sessie: “Great Leaders Mix And Match”. Ramon is internationaal spreker, adviseur en auteur op de onderwerpen ‘Toegepaste Creativiteit’ en ‘Cross Industry Innovation’. Onderwerpen die perfect passen binnen het thema ‘Hoe dan? Zo dus!’. Samen met deelnemers kijkt hij over de muren heen, op zoek naar lonkende perspectieven en daar waar het schuurt. Met als doel: ontdekken wat we van elkaar kunnen leren om antwoord te krijgen op jouw eigen ‘hoe dan?- vraag. 

 

Ramon is een ideaDJ. Hij mixt en combineert ideeën en concepten over de grenzen van sectoren heen. Hij laat je zien waarom het -in een complexe en snel veranderende wereld- belangrijk is te kijken naar wat je kunt leren van andere branches. Als cross-industry innovation expert reist hij de hele wereld over, waarbij hij zijn inzichten en methoden deelt met een breed scala aan organisaties, van start-ups tot multinationals. Zijn doel is om mensen niet alleen te inspireren, maar hen ook praktische tools en technieken te bieden om innovatie binnen hun eigen context te stimuleren.

Ramon staat Ramon bekend om zijn dynamische, energieke presentatiestijl en zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier over te brengen. Hij is medeauteur van verschillende boeken over creativiteit, innovatie en cross-sectorale ideeënvorming, waaronder “Not Invented Here: Cross-Industry Innovation”, “Cross Industry Innovation” en “Great Leaders Mix and Match”, een boek over buiten je eigen bubbel stappen en over grenzen heen kijken.

Meer informatie over het festival vind je hier.