Future Leaders Leiderschapsleergang

Ontdek en Ontwikkel Jouw Leiderschapspotentieel!

Future Leaders is een leergang voor jonge, ambitieuze, talentvolle professionals, die toe zijn aan hun volgende stap in leiderschap. Duik in een 3 + 2-daags avontuur dat je uit je comfortzone haalt en je ware potentieel onthult. Leiderschap begint met zelfinzicht en groeit door authentiek te zijn. Durf jezelf te bevragen, patronen te doorbreken en bewust te kiezen. De leergang Future Leaders is jouw reis naar effectiever leiderschap. Ben jij klaar om impact te maken?!

Wat biedt ons programma:

 • Diepgaande verkenning: Ontdek je identiteit, doorbreek beperkende patronen en maak bewuste keuzes.
 • Transformerende ervaringen: Vijf dagen vol reflectie en ontdekkingen die niet alleen jou raken, maar ook anderen inspireren.
 • Leiderschap coaching: Verkrijg solide kennis, nieuwe perspectieven en tools om, waar nodig, jouw manier van leidinggeven te transformeren.
 • Plezier: naast diepgang ook heel veel plezier met de andere deelnemers, tijdens verrassende activiteiten.

Avicenna organiseert dit programma in samenwerking met Empowering Center.

Wie gun jij een leergang Future Leaders?!

Ervaringen

Dennis van Heiningen
marketing captain We are Roger

“Ik heb Future Leaders als heel waardevol ervaren. De leergang heeft me geholpen om te reflecteren op de stappen die ik tot nu toe heb gemaakt, even stil te staan en te kijken naar wie ik ben, wat ik wil en hoe ik op basis hiervan mijn leiderschapskwaliteiten verder kan ontwikkelen. In mijn dagelijkse werkleven heb ik zeker veel gehad aan de kennis, ervaringen en vaardigheden die ik tijdens de leergang heb opgedaan. Het geven en vragen van effectieve feedback is hier een goed voorbeeld van. De docenten en de moderator zijn naast zeer deskundig en toegewijd ook instaat om een hele prettige en veilige sfeer in de groep te creëren. Future Leaders is een absolute aanrader!”

Anne Varenbrink
senior psychiatrisch verpleegkundige Mindfit

“De Future Leaders leiderschapsweek heb ik ervaren als een ontzettende leuke en impactvolle week! Op een speelse, warme en fijne manier word je uit je comfortzone gehaald. Steeds weer. Dat een keer niet willen, lukt niet. Daar prikken de moderator en de zeer deskundige docenten dwars doorheen. En dat is goed, daar heb ik juist veel van geleerd. Het bracht mij tot mijn kern. De combinatie van confronterend en liefdevol in deze week vond ik heel fijn en heeft mij veel gebracht.”

Elementen die je kunt verwachten in beide modules van dit programma:

Gedegen relevante kennis

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe zet je beperkende overtuigingen om in kracht en kom jij als jong talent optimaal tot ontwikkeling?
 • Leiderschapsvormen van deze tijd en wat betekent dat voor jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten en -vaardigheden?
 • Ontspannen gedrevenheid: hoe houd je de flow, ontspanning en focus om zo maximaal te kunnen presteren?

Impactvolle ervaringen

 • Aan den lijve nieuwe ervaringen opdoen zodat patronen zichtbaar worden
 • Oefenen met presentiekracht en inspirerend vermogen
 • Het aangaan van verbinding en wezenlijk contact, om van daaruit te leren leidinggeven

Vernieuwende perspectieven

 • Ontmoet andersdenkenden
 • Stel jezelf open voor verschuiving in paradoxen
 • Ga met nieuwe perspectieven naar huis

Laat jezelf versteld staan en start nu met jouw leiderschapsontwikkeling om straks het verschil te maken.

Nieuw perspectief voor doordacht daadkrachtig leiderschap

Wij geloven dat de wereld nieuw leiderschap nodig heeft. Leiderschap dat waarde toevoegt aan organisaties en de samenleving. In de publieke sector en het bedrijfsleven. Leiders die vanuit een heldere visie de moed hebben om echt te vernieuwen en te verbinden en effectief leiderschap binnen hun organisatie weten te creëren.

Al 20 jaar leiden we leiders op en voorzien we ze van een nieuw perspectief om doordacht daadkrachtig leiderschap te ontwikkelen. Leiders die nationaal en internationaal het verschil maken voor hun organisatie en de samenleving.