Avicenna in de NRC

Heb je onze advertentie voor onze leergang Leiderschap Practicum gezien in het NRC?

Tijdens deze leergang onderzoek je op welke manier jouw leiderschapsgedrag van invloed is op jouw zeggingskracht, je presentatievaardigheden en authenticiteit. Je ontdekt verschillende vormen van leiderschap, krijgt presentatie tips en oefent met authentiek zijn en voorbeeldgedrag. Het Leiderschap Practicum is meer dan leren presenteren. Het is jouw unieke leiderschapsstijl ontdekken en verschillende aspecten daarvan flexibel inzetten. Het Leiderschap Practicum kent edities in Maastricht, Utrecht en op Terschelling.

Met o.a. Pierre Bokma, Herman van Veen, Ottolien van Boeschoten, Julika Marijn, Diederik van Vleuten, Ingrid Werner en drs. Rick Koster.

Leiderschap Practicum editie Maastricht

In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Maastricht ligt de focus op authenticiteit, incasseren, anticiperen en improviseren.

Module Herman van Veen - Avicenna Academie voor Leiderschap

Leiderschap Practicum editie Utrecht

In dit 6-daags Leiderschap Practicum in Utrecht ligt de focus op authenticiteit, gedrevenheid, lichaamstaal en performance.

Leiderschap Practicum editie Terschelling

In dit 6-daags Leiderschap Practicum editie Terschelling is er volop aandacht voor authenticiteit, bewustwording, lichaamstaal, presentie- en presentatiekracht.

Ontdek jouw unieke leiderschapsstijl!

Ervaring

Drs. Theo Schraven
zelfstandig bestuursadviseur

Het nieuwe leren is ervaringsgericht leren. Dat is het Leiderschap Practicum in optima forma: niet praten, maar doen, ondergaan en integreren. En dat door topdocenten die met jouw leergroep je warm en respectvol gouden tips en feedback geven. Niet alleen gewoon nuttig, maar ook een ervaring die je daarna meedraagt in je werk/leven. En die week is ook: veel genieten en lachen met jouw groep!

Nieuw perspectief voor doordacht daadkrachtig leiderschap, daar staan we bij Avicenna voor. Hoe ga jij het verschil maken dit jaar? Waar leg jij jouw focus en hoe zorg jij ervoor dat jij als leider dat daadkrachtige leiderschap kunt laten zien?

Meer over Avicenna Academie voor Leiderschap

Jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en leiderschapsvorming. Daar draait het om in ons aanbod van leiderschapsprogramma’s en opleidingen. We stellen je in staat de inspirerende inzichten die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Zodat je ook anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot leiderschap, waardoor ook zij hun eigen leiderschap tot ontwikkeling kunnen brengen. In iedere leergang, opleiding of programma zorgen we voor fascinerende ontmoetingen met topexperts van gerenommeerde universiteiten, MasterClasses met ervaren practitioners en best persons met aansprekende praktijkcases uit de samenleving. Zij vertellen onder meer over hun leiderschapsontwikkeling, hun best practices en hun heilig vuur én ze delen graag hun verwonderen en perspectieven met je. Leiderschapsontwikkeling staat centraal in onze opleidingen, leergangen en maatwerk ontwikkeltrajecten.

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Visie gekoppeld aan daadkracht. Dat is de essentie van leiderschap!