Avicenna in de NRC

Heb je onze advertentie voor de Waardegedreven Leiderschap – Module Brugge gezien in de NRC?

Dit 4-daagse programma, in de prachtige setting van de oude binnenstad van Brugge, de stad waar Europese topambtenaren worden opgeleid, biedt je inzicht in de rijkdom van de Europese diversiteit, als inspiratiebron voor je eigen leiderschap. Welke traditionele Europese bronnen van inspiratie en zingeving zijn er? Wat zijn de onderliggende (en verbindende) kernwaarden? En hoe kunnen wij ze vertalen naar ons eigen leiderschap?

Je gaat in gesprek met o.a. Herman van Rompuy (vm. Voorzitter van de Europese Raad), prof. Wil Derkse (Radboud Universiteit), dr. Moïra Müller PhD (Universitat Barcelona), Kader Abdolah (auteur), drs. Johan Bouwmeester (expert waardegedreven leiderschap) en moderator dr. An Verlinde.

Start eerstvolgende editie: 5 juni 2024

Via onderstaande button kun je de brochure van deze leergang downloaden met daarin meer informatie over de inhoud, focuspunten, leerdoelen, docenten, doelgroep en locaties.

Leergang Waardegedreven Leiderschap – Module Brugge

“Wie anderen wil inspireren, moet zelf geïnspireerd zijn”.

Sta met andere ervaren leiders stil bij de zingeving in jouw werk. In deze leergang krijg je fundamentele perspectieven aangereikt uit een diversiteit van Europese inspiratiebronnen en bronnen van buiten Europa. Bronnen die ons een breder perspectief en tegelijkertijd ijkpunten aanreiken om als leider in deze paradoxale tijd de complexe uitdagingen in de samenleving aan te gaan. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van ‘soft power’ (inlevingsvermogen, reflectie, luister- vaardigheid) en het leiden vanuit waarden.

Nieuw perspectief voor doordacht daadkrachtig leiderschap, daar staan we bij Avicenna voor. Hoe ga jij het verschil maken dit jaar? Waar leg jij jouw focus en hoe zorg jij ervoor dat jij als leider dat daadkrachtige leiderschap kunt laten zien?

Wie anderen wil inspireren, moet zelf geïnspireerd zijn.

Ervaring

Deelnemer Luc Kenter, chief executive officer Attent Zorg en behandeling, over de leergang Waardegedreven Leiderschap – Module Brugge:

“Deze module heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen! Vanuit vertrouwen en veiligheid zijn soms heel persoonlijke, maar ook zakelijk relevante thema’s besproken en uitgediept. Thema’s ook waarbij jijzelf in relatie tot je leider-zijn in mooie ontmoetingen met anderen en in een bijzondere omgeving verder kunt ontwikkelen.”

Meer over Avicenna Academie voor Leiderschap

Jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en leiderschapsvorming. Daar draait het om in ons aanbod van leiderschapsprogramma’s en opleidingen. We stellen je in staat de inspirerende inzichten die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Zodat je ook anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot leiderschap, waardoor ook zij hun eigen leiderschap tot ontwikkeling kunnen brengen. In iedere leergang, opleiding of programma zorgen we voor fascinerende ontmoetingen met topexperts van gerenommeerde universiteiten, MasterClasses met ervaren practitioners en best persons met aansprekende praktijkcases uit de samenleving. Zij vertellen onder meer over hun leiderschapsontwikkeling, hun best practices en hun heilig vuur én ze delen graag hun verwonderen en perspectieven met je. Leiderschapsontwikkeling staat centraal in onze opleidingen, leergangen en maatwerk ontwikkeltrajecten.

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Visie gekoppeld aan daadkracht. Dat is de essentie van leiderschap!