Avicenna in het NRC

Heb je onze advertentie voor de Leergang voor Bestuurders en de Leergang voor Toezichthouders en Commissarissen gezien in het NRC? Of wil je graag meer weten over het online college ‘Kracht en Tegenkracht’, van dr. Marilieke Engbers, prof. Ernst Kuipers (vm. bestuursvoorzitter Erasmus MC, huidig minister VWS) en Hedy van den Berk (bestuurder woning-corporatie Havensteder)?

Leuk dat je via deze weg interesse toont voor Avicenna Academie voor Leiderschap. Graag geven we je meer informatie over de programma’s die in de advertentie de aandacht kregen. Hieronder vind je een directe link naar de betreffende opleidingspagina’s, waar je uitgebreide informatie vindt. Daar heb eveneens de mogelijkheid om de brochure aan te vragen. Passen deze programma’s toch niet helemaal bij wat je zoekt? Bekijk dan ook eens onze andere opleidingen.

Naast deze leergangen en practicum programma’s biedt Avicenna meer mogelijkheden voor jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Leergangen op het gebied van persoonlijk leiderschap en leergangen en programma’s gericht op de Maatschappelijke opgave en business of een individueel (coach)traject bijvoorbeeld. Onderaan deze pagina is daar meer over te vinden. Kom je liever rechtstreeks in contact met onze adviseur leiderschapsvorming Marjo Jansen? Gebruik dan de button hieronder, of bel haar op telefoonnummer 0570-760000.

Leergang voor Bestuurders en Leergang voor Toezichthouders en Commissarissen

Leergangen gericht op persoonlijke ontwikkeling

 • AVICENNA LEERGANG

  Visie & Leiderschap

 • LEERGANG VOOR BESTUURDERS

  De kunst en kunde van besturen in uitdagende, maatschappelijk dynamische context

 • LEERGANG VOOR TOEZICHTHOUDERS / COMMISSARISSEN

  Executive programma voor de aankomende toezichthouder

 • FUTURE LEADERS

  Ontwikkel je op tijd!

 • LEIDERSCHAP PRACTICUM EDITIE MAASTRICHT

  Niet alleen spreken, maar vooral ook aansprekend

 • LEIDERSCHAP PRACTICUM EDITIE UTRECHT

  Performance gerelateerd aan je eigen leiderschapsgedrag

 • LEIDERSCHAP PRACTICUM EDITIE TERSCHELLING

  Jouw leiderschap versterken vanuit presentatiekracht

 • LEIDERSCHAP PRACTICUM TOPMODULE

  Maximaal impact door het creëren van inspiratie en magie

 • INTERNATIONAL AVICENNA COURSE

  Leiderschap in Europa

Programma's op het gebied van maatschappelijke opgave & business

 • STRATEGIE MASTERCOURSE

  Strategisch leiderschap

 • LEIDERSCHAP DOOR CREATIE

  De kracht van innovatie en netwerken

 • LEADERSHIP FOR SOCIETY

  Zelfbewust publiek leiderschap

 • MY FUTURE LAB

  Zicht op nieuw toekomstperspectief voor jouw organisatie

Meer over Avicenna Academie voor Leiderschap

Jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en leiderschapsvorming. Daar draait het om in ons aanbod van leiderschapsprogramma’s en opleidingen. We stellen je in staat de inspirerende inzichten die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Zodat je ook anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot leiderschap, waardoor ook zij hun eigen leiderschap tot ontwikkeling kunnen brengen. In iedere leergang, opleiding of programma zorgen we voor fascinerende ontmoetingen met topexperts van gerenommeerde universiteiten, MasterClasses met ervaren practitioners en best persons met aansprekende praktijkcases uit de samenleving. Zij vertellen onder meer over hun leiderschapsontwikkeling, hun best practices en hun heilig vuur én ze delen graag hun verwonderen en perspectieven met je.

Leiderschapsontwikkeling staat centraal in onze opleidingen, leergangen en maatwerk ontwikkeltrajecten

Elk Avicennaprogramma bestaat uit een unieke mix van relevante, gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Hiermee stellen we jou in staat je te ontwikkelen in jouw leiderschap en bewuste keuzes te maken die ertoe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je als leider nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Hoe kun je, als (eind)verantwoordelijk bestuurder, directeur of manager, jouw organisatie inspireren en daardoor ‘krachtiger’ maken? Hoe kunt je zelf een schoolvoorbeeld worden van leiderschap én anderen inspireren en bekwamen in hun leiderschap?

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Visie gekoppeld aan daadkracht. Dat is de essentie van leiderschap!