U bevindt zich hier: Home » Nieuwe editie Governance Colleges op woensdag 29 mei 2024

Nieuwe editie Governance Colleges op woensdag 29 mei 2024

Geplaatst op 11 maart 2024

Nieuwe editie Governance Colleges op woensdag 29 mei 2024
Thema: Vitaal besturen

Enkele keren per jaar organiseren NVZD, NVTZ en Avicenna Academie voor Leiderschap gezamenlijk de Governance Colleges: diepgaande en kritische colleges over zorg- en samenlevingsvraagstukken, waarin thema’s met betrekking tot Goed Bestuur centraal staan. Dit wordt gecombineerd met onderlinge ontmoetingen tussen bestuurders en toezichthouders in functie. In elk college staat een actueel thema centraal, waarover twee topsprekers hun licht zullen laten schijnen.

Op woensdag 29 mei 2024 vindt er een nieuwe editie plaats van de Governance Colleges met als thema vitaal besturen. In uitdagende tijden waarin van bestuurders en toezichthouders gevraagd wordt om anders te kijken en anders te doen, om tot eigentijdse duurzame oplossingen te komen. Ook vanuit het toezicht wordt verwacht attentie te geven aan goed werkgeverschap waarbij vitaliteit van bestuurder(s) en medewerkers van eminent belang is. Hoe blijf je als mens vitaal, terwijl de druk vanuit vele opzichten hoog is en als bestuurder van je verwacht wordt altijd ‘aan te staan’?

In het eerste college gaat Prof. dr. Witte Hoogendijk in op de bepalende factoren bij vitaliteit en vervolgens gaat Paula Kolthoff in op vitaal blijven in intense contexten.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor deze editie. Bekijk hier de website van de Governance Colleges.