Leiderschapsontwikkeling

Wat zijn jouw leerdoelen op het gebied van leiderschap?

Jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en leiderschapsvorming. Daar draait het om in het Avicenna aanbod van leiderschapsprogramma’s, opleidingen leidinggevenden en ontwikkeltrajecten. Wat zijn jouw leerdoelen? Ben je op zoek naar een opleiding die jou helpt bij het inspirerend leidinggeven? Of eentje die je ontwikkelt in je authentiek en persoonlijk leiderschap? Of zoek je juist naar individuele coaching persoonlijk leiderschap? Graag komen we met je in contact.

We stellen je in staat de inspirerende inzichten die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen leiderschapsgedrag. Zodat je ook anderen, binnen je organisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot leiderschap, waardoor ook zij hun effectief leiderschap tot ontwikkeling kunnen brengen. In iedere leergang, opleiding of ontwikkeltraject zorgen we voor fascinerende ontmoetingen met topexperts van gerenommeerde universiteiten, MasterClasses met ervaren practitioners en best persons met aansprekende praktijkcases uit de samenleving. Zij vertellen onder meer over hun leiderschapsontwikkeling, hun best practices en hun heilig vuur én ze delen graag hun verwonderen en perspectieven met je.

Leiderschapsontwikkeling staat centraal in onze opleidingen, leergangen en maatwerk ontwikkeltrajecten

Elk Avicennaprogramma, ontwikkeltraject of coaching persoonlijk leiderschap bestaat uit een unieke mix van relevante, gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Hiermee stellen we jou in staat je te ontwikkelen in jouw persoonlijkleiderschap en bewuste keuzes te maken die ertoe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je als leider nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Hoe kun je, als (eind)verantwoordelijk bestuurder, directeur of manager, jouw organisatie inspireren en daardoor ‘krachtiger’ maken? Hoe kun je zelf een schoolvoorbeeld worden van inspirerend leiding geven én anderen inspireren en bekwamen in hun leiderschap?

Avicenna Academie voor Leiderschap - Lean Leadership - Effectief Leiderschap

Meer weten of met ons in contact komen?

Avicenna Academie voor Leiderschap organiseert nationale en internationale (open) leiderschapsleergangen, themadagen, maatwerkprogramma’s voor organisaties en persoonlijke leertrajecten voor individuele (aankomende) bestuurders. Daarnaast is Avicenna Academie voor Leiderschap regiepartner van verenigingen voor toezichthouders/commissarissen.

Al onze programma’s en ontwikkeltrajecten bestaan uit een unieke combinatie van relevante gedegen kennis, vernieuwende inzichten en impactvolle ervaringen welke we verbinden aan jouw leiderschapsgedrag. Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze senior adviseur leiderschapsvorming. Zij helpt je graag!

Nieuw perspectief voor doordacht daadkrachtig leiderschap

Wij geloven dat de wereld nieuw leiderschap nodig heeft. Leiderschap dat waarde toevoegt aan organisaties en de samenleving. In de publieke sector en het bedrijfsleven. Leiders die vanuit een heldere visie de moed hebben om echt te vernieuwen en te verbinden en leiderschap binnen hun organisatie weten te creëren.

Al 20 jaar leiden we leiders op en voorzien we ze van een nieuw perspectief om doordacht daadkrachtig leiderschap te ontwikkelen. Leiders die nationaal en internationaal het verschil maken voor hun organisatie en de samenleving.