Verdiepende coaching en mentoring

Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke leervraag optimaal beantwoord wordt tijdens je deelname? Hoe vertaal je de in de leergang opgedane nieuwe kennis, inspiratie en perspectieven naar jouw (werk)praktijk? En hoe borg je dit alles duurzaam in de hectiek van alle dag?

Om jouw leerervaringen te verdiepen en de vertaling naar jouw eigen werkcontext te optimaliseren en te borgen, biedt Avicenna sinds kort bij al haar leergangen de mogelijkheid tot verdiepende coaching en mentoring. Een aantal individuele coachgesprekken, waarmee je jouw deelname op persoonlijke wijze kunt uitbreiden en kunt verankeren.

Ben je benieuwd naar de meerwaarde van deze individuele coaching/mentoring? Bekijk dan eens het filmpje hiernaast. Monique Hammink legt het je uit!

Inhoud van de coaching / mentoring

Deze optionele verdieping van het programma bestaat uit:

  1. Een gesprek voorafgaand aan de leergang, waarin jouw individuele leervraag centraal staat;
  2. Een gesprek tussen elke module van de leergang, waarin jouw inzichten en ervaringen verder worden verdiept en vertaald naar je eigen werkcontext;
  3. Twee gesprekken na afloop van de leergang om te zorgen voor optimale borging van jouw inzichten, ervaringen en nieuw (handelings)perspectief.

Kosten
Het aantal coachsessies, en daarmee de kosten van dit verdiepende traject, is afhankelijk van de leergang die je volgt. Specifiek van het aantal modules waar de leergang uit bestaat. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de pagina van de leergang van jouw keuze. Daar staan de bedragen vermeld.

Wie zijn onze coaches?

Ja, ik wil graag individuele coaching/mentoring toevoegen aan mijn leergang!

Leuk, daar gaan we samen met jou mee aan de slag, kijkende naar jouw individuele leervraag en (werk)context! Heb je zelf al voorkeur voor een van onze coaches/mentoren? Geef die dan aan ons door. Heb je nog geen voorkeur, dan kijken we graag samen met jou naar de optimale match.

Op het inschrijfformulier, waar je je aanmeldt voor deelname aan een leergang, kun je ook aangeven of je gebruik wilt maken van de aanvullende individuele coaching. We nemen daarna snel contact met je op, om jouw voorkeuren te bespreken en brengen je dan in contact met jouw persoonlijke coach/mentor.

Wil je eerst nog meer weten? Neem dan contact op met Marjo Jansen, Senior Adviseur Leiderschapsvorming. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0570 – 760000 of via mail marjo.jansen@academievoorleiderschap.nl. Of kijk op de pagina van de leergang van jouw keuze onder het tabje ‘verdiepende coaching’.