AVICENNA WORLDCLASS

Module Pretoria

AVICENNA WORLDCLASS

LEIDERSCHAP, EEN WERELD VAN VERSCHIL?

U ontmoet in deze module vooraanstaande leiders die hun leiderschapsvraagstukken, met u delen. Zij bieden u geen absolute waarheden, succesverhalen of recepten, maar ze maken u deelgenoot van hun eigen dilemma’s, fascinaties en zoektocht naar leiderschap. Op een plek waar grote leider schaps vraagstukken aan de orde van de dag zijn. Als ergens in de wereld een plek is waar je voelt, ziet en meemaakt dat een samenleving binnen de kortste keren kan verbeteren of verslechteren, dan is dat wel in Zuid-Afrika. Ofwel: leiderschap doet er toe!

Engels

Modules Bekijk programma

  • Zuid-Afrikaanse module

Doelgroep

De leergang is bedoeld voor (top)managers, ondernemers, bestuurders en (senior) executives van ondernemingen en publieke organisaties. Deelnemers willen hun blikveld verruimen én tegelijkertijd investeren in de effectiviteit van hun persoonlijk leiderschap. Deelnemers zijn ervan overtuigd dat leiderschap niet zozeer op macht, als wel op gezag gebaseerd is.


Kosten

€ 9.995,-.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief accommodatiekosten, BTW is niet van toepassing.

Onze Adviseur Leiderschapsvorming kan u helpen met het maken van uw juiste keuze. Meer weten?
Module Pretoria - Avicenna Academie voor Leiderschap

Zuid-Afrikaanse module

Pretoria: n.t.b.

Zuid-Afrika is een land met een traumatische geschiedenis dat een cruciale transformatie ondergaat. Hoe gaat het leiderschap om met de enorme raciale en economische tegenstellingen? Wat zijn de positieve aspecten van ‘tribaal leiderschap’ en wat zijn de bedreigingen? Blijft het land trouw aan Mandela’s principes of vervalt het in corruptie? In Johannesburg ontmoeten we toegewijde leiders die de spanningen proberen te overbruggen, verbindingen proberen te maken, corruptie proberen te bestrijden en die trachten een welvarende natie op te bouwen. De koppeling naar onze eigen samenleving is duidelijk te maken. In onze relatief welvarende samenleving kan het ook verkeren en vergt het oplettendheid.

U ontmoet vermaarde topdocenten onder wie:

prof. Rex van Vuuren

academisch decaan van het St Augustine College in Johannesburg Zuid-Afrika

Mmusi Maimane

oppositieleider van de Democratische Alliantie

dr. Mulanda Jimmy Juma

Africa Peacebuilding Institute

dr. Salomon Joubert

vm. directeur van het Krugerpark

Mike Batley

fellow Ashoka
Bekijk alle ervaringen

Mocht u in gesprek willen gaan met een oud-deelnemer, dan brengen we u graag in contact met één van onze alumni.

Jan-Hein Jesse - Avicenna Academie voor Leiderschap

Jan-Hein Jesse

independent oil & gas expert / corporate finance Advisor bij Jesco

“De WorldClass is in één woord: fantastisch: ik heb veel nieuwe ervaringen en inzichten opgedaan.”

dr. Monique van Dijen - Avicenna Academie voor Leiderschap

dr. Monique van Dijen

partner EY

“Deze leergang gaat over de kern van leiderschap: over de elementaire krachten die mensen voortstuwen. Hoe kun je die krachten positief aanspreken en daardoor je organisatie tot bloei en groei brengen? Maar ook: hoe kun je malaise voorkomen door je medewerkers perspectief te bieden?”

ir. Hetty Linden - Avicenna Academie voor Leiderschap

ir. Hetty Linden

Overheidsmanager van het Jaar 2010, algemeen directeur GG&GD Gemeente Utrecht

“De WorldClass heeft mij veel gebracht. Ontmoetingen met leiders die in verschillende contexten doorslaggevend verschil maken en universitaire experts die inzicht en overzicht hebben van de bewegingen die in de wereld plaatsvinden. Samen met boeiende collega-cursisten vormt dit voor mij de ideale mix. Kortom: een aanrader!”

Alle brochures hebben wij verzameld op onze downloadpagina.

Brochure downloaden

Meer informatie over inschrijven voor de Avicenna WorldClass (module Pretoria) vindt u op onze speciale inschrijfpagina. Hier vindt u ook het formulier om u direct aan te melden.

Inschrijven

Contact of vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze leergang? U kunt contact opnemen met onze Adviseur Leiderschapsvorming Marjo Jansen. Zij kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. U mag natuurlijk ook onderstaand formulier invullen. Marjo neemt binnen twee werkdagen contact met u op.