Vergroot je invloed

Werk aan je verbale lenigheid

Vergroot je invloed

“You can have brilliant ideas, but if you can’t get them across, your ideas won’t get you anywhere” (Lee Lacocca)

Hoe zorg je dat jij niet de enige bent die jouw plan, visie of idee ondersteunt? Hoe neem je anderen mee zodat het niet bij woorden blijft? Hoe zet je overtuigingskracht in om complexe (maatschappelijke) opgaven te realiseren? Dit zijn vragen waar Ilona Eichhorn zich al meer dan 20 jaar mee bezig houdt. Als voormalig wedstrijddebater en ervaren trainer kan zij scherp vanuit het hart mensen helpen hun invloed te vergroten.

In haar coaching zorgt Ilona dat professionals flexibeler worden in hun communicatiestijl zodat zij zich lenig kunnen bewegen in iedere (lastige) situatie. De basis is weten wat je eigen communicatiestijl is en wanneer deze functioneel is. Het vervolg zit in het uitbreiden van het repertoire. In het begin kan dit ongemakkelijk voelen maar oefening baart kunst. Dat is de reden dat de coaching en training zeer praktisch van aard is. Er wordt gewerkt met praktijkcasussen waardoor lessen direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Over Ilona

Ilona  heeft 20 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider en is. Haar stijl is scherp met een glimlach. Zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom. Als eindverantwoordelijk leidinggevende was zij in verschillende rollen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast is zij gastdocent op de Radboud Universiteit en de TU delft.

 

 

Aanbod

Ilona werkt met een combinatie van training en coaching. Je neemt deel aan een 1- daagse training in een groep, Bewust Beïnvloeden en hebt aansluitend 3 individuele coaching sessies.


Doelgroep

Voor politici, bestuurders, toezichthouders, leidinggevenden en inhoudelijk experts die met hun inhoud de impact willen maken.


Kosten

€ 1.400,-. (exclusief btw)
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Utrecht