Vanuit rust in jezelf richting geven aan jouw leiderschap

Durf boegbeeld te zijn en breng de trots terug bij jouw medewerkers!

Vanuit rust in jezelf richting geven aan jouw leiderschap

Durf boegbeeld te zijn en breng de trots terug bij jouw medewerkers!

Luc Kenter kan zich goed kan inleven in de positie van jou als leidinggevende door zijn jarenlange ervaring in deze rollen. Hij heeft veel inzicht in welke thema’s je als executive tegenkomt, met welke problemen je geconfronteerd wordt en wat het is om het boegbeeld te zijn.

Luc heeft bewezen buitengewoon goed te zijn in het brengen van rust en het geven van richting binnen organisaties. Hij herstelt de trots bij medewerkers en brengt tevredenheid en vertrouwen bij klanten en stakeholders terug. Luc zorgt zodat organisaties er weer toe doen, dat innovatie vanzelfsprekend is en mensen opnieuw in hun kracht komen.

In zijn coaching daagt hij jou graag uit die rol te pakken of dat boegbeeld te zijn dat jouw organisatie nodig heeft. Hij weet haarfijn jouw talenten en kwaliteiten te stimuleren, binnen wat jouw rol nu van jou vraagt en gebruikt daarbij passende methodieken en opdrachten. Dus zoek jij meer rust en richting in jouw leiderschap en wil je de trots bij jouw medewerkers terugbrengen in een organisatie die ertoe doet? Dan gaat Luc graag met jou op pad!

Over Luc

Executive coach, mentor, adviseur, bestuurder en toezichthouder. Voor Luc staan als kernwaarden centraal: respect, passie, vertrouwen, openheid, dienstbaarheid, gelijkwaardigheid en ontwikkeling.

Na zijn studie Bedrijfskunde (cum laude) aan de TU/e in Eindhoven heeft Luc de afgelopen dertig jaar op directieniveau en als bestuurder en toezichthouder bij internationale commerciële bedrijven en organisaties in de langdurige en ziekenhuiszorg gewerkt. Ook is hij betrokken geweest bij brancheorganisaties, het openbaar bestuur en de universitaire wereld. Luc is alumnus van INSEAD en Ashridge Accredited Coach.

 

Aanbod

Luc werkt in zijn persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 tot 2 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals en senior-managers uit private en publieke organisaties die stem willen geven aan wat er in hen leeft, zichzelf én hun leiderschap verder willen ontdekken en ontwikkelen.


Kosten

€ 2.100,-. voor 5 gesprekken (exclusief btw)
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: rondom Breda