Uitdrukking geven aan wat jou beweegt

Hoe zet je jouw expressieve vaardigheden effectief in

Uitdrukking geven aan wat jou beweegt

Hoe zet je jouw expressieve vaardigheden effectief in

Non-verbaal druk je van alles uit. Voor Theater super interessant, in het dagelijks leven – en in Leiderschap- niet altijd even handig. Jan van Opstal, een van onze voormalig kerndocenten in de succesvolle Leiderschap Practicum week aan de Toneelacademie in Maastricht en welkome gast in enkele andere van onze modules, onderzoekt graag met jou hoe je jouw expressieve vaardigheden effectief inzet. Er wordt gewerkt met fysieke basisoefeningen die gericht zijn op rust, op ruimte innemen,  het vinden van effectieve spanning/ ontspanning en dynamiek. Herken en erken je eigen fysieke motor. Ben je een diesel of een opgevoerde Puch? En hoe is die diesel effectief en hoe die Puch?

Jan werkt graag met theatrale oefeningen die te maken hebben met geloofwaardigheid. Puttend uit een lange traditie van oefeningen bedacht om op het toneel te “tonen” zijn die oefeningen heel geschikt om in de praktijk van het leven te “zijn”. In effectief leiderschap is de balans tussen die 2 van groot belang.

Over Jan

Na 35 jaar als docent aan de Toneelacademie Maastricht en theatermaker kijkt Jan  nog steeds nieuwsgierig naar mensen; wat mensen beweegt en hoe mensen bewegen. Vanuit zijn ervaring als docent werkend met talent in opleiding, is Jan altijd gericht  op het verbreden en verdiepen van iemands expressieve en dus communicatieve vaardigheden. Gebaseerd op authenticiteit, ontspannen en met vertrouwen ontdekken wat er nog meer in de expressieve gereedschapskist zit.

 

Aanbod

Jan werkt in zijn persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die willen onderzoeken hoe zij hun  expressieve vaardigheden effectief kunnen inzetten, en een goede balans kunnen vinden tussen ‘tonen’ en ‘zijn’.


Kosten

€ 1.750,-. (exclusief btw)
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Maastricht