Stem en Leiderschap

Charisma, invloed, uitwisseling

Stem en Leiderschap

Charisma, invloed, uitwisseling

Met Elizabeth Ebbink, één van onze stem-experts, analyseer je je stem en je stemgebruik. Je krijgt inzicht in je stemtechniek en in je stemgewoontes. Je gaat ervaren hoe veel mogelijkheden je hebt, en wat je daarmee kunt bereiken. Daarbij hoort ook dat je gaat merken wat je niet gebruikt en waarom niet. Het gaat dan vaak over gewoontes en opvattingen over hoe het hoort, of hoe het zou moeten zijn. Maar ook over emoties en geheime wensen, en ook over spiritualiteit. Je stem vinden is een belangrijke stap in het daadwerkelijk realiseren van je betekenis in de wereld.

Omdat veel van Elizabeth’s cliënten meer oefenmateriaal en naslagmateriaal op prijs stellen combineert zij deze individuele ontdekkingsreis met een online training. Tijdens het coaching traject krijg je elke week een video les met uitleg, inspiratie en vooral veel karaoke oefenmateriaal. De online lessen zijn ook te volgen in audio.

Over Elizabeth

Elizabeth Ebbink is stemtrainer, psycholoog en operazangeres. Samen met haar deelnemers ontdekt zij de kracht van hun eigen stemgeluid. Hierbij gaat het over stemtechniek, maar vooral ook over wat je stem teweeg kan brengen bij jezelf en bij je luisteraars. Haar sessies zijn praktisch, maar zeker ook indrukwekkend en eye-openend. Elizabeth is tevens auteur van het boek ‘Ik hoor het aan je stem’ (2011).

 

Aanbod

Elizabeth werkt in haar persoonlijk trajecten met een combinatie van live (zoom) coaching en online training. De individuele sessies worden ongeveer om de twee weken gepland, de online lessen komen elke week. Er wordt dus zeker een tijdsinvestering van je gevraagd. Het kán zijn dat er direct na één sessie een grote verandering in stemgebruik ontstaat. In het algemeen kun je rekenen op een doorlooptijd van 3 maanden.


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die hun eigen stem en wat zij daarmee teweeg (kunnen) brengen, willen (her)ontdekken en ontwikkelen.


Kosten

5 x 1,5 uur individuele coaching, gecombineerd met 8 online lessen € 2.250,- (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Bussum

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Leiderschap & Presentatie

  ‘Think positive, act creative'

 • De essentie in jouw leiderschap

  Eenvoud en diepgang. Beschouwen vanuit rust, veelzijdig in het verkennen

 • Dialogisch Leiderschap

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot de opgave in je organisatie

 • Je leiderschap belichamen

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • Existentiële coaching

  Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

 • Licht en schaduw bij (vrouwelijk) leiderschap

  Leiderschap, charisma en autonomie

 • Leiderschap vanuit je vrije ruimte

  Vanuit verbinding met jezelf, de ander en de wereld

 • De kracht van het woord

  Schrap de ruis en kom tot de essentie!

 • Vanuit rust in jezelf richting geven aan jouw leiderschap

  Durf boegbeeld te zijn en breng de trots terug bij jouw medewerkers!

 • Moedig presenteren

  Van overbewust naar ontspannen zelfbewust

 • Al onze individuele trajecten

  Overzichtspagina

 • Veelzijdigheid als kracht

  Gebruik jouw tegenstellingen als troef!