Moedig presenteren

Van overbewust naar ontspannen zelfbewust

Moedig presenteren

“Vanuit je hart met je voeten op de grond”

Presenteren kan iedereen. Maar als je eerlijk bent: het kan toch levendiger, minder saai. Minder op safe. Persoonlijker! Maar hoe dan? En wanneer zou je dat moeten uitproberen? Dus doe je het maar weer zoals je het altijd doet… En dat is jammer!

Actrice Ottolien Boeschoten laat mensen stralen in hun performance. Door samen op zoek te gaan naar wat je écht wilt vertellen. De sleutel tot succesvol presenteren is plezier hebben in je performance. Ottolien leert je om te gaan met belemmerende emoties, van angst tot overmoed. Hoe blijf je alert en sta je toch ontspannen voor een groep? Aan de hand van prikkelende opdrachten werken jullie samen aan jouw presentatie. Wat doet je stem, wat doet je fysiek? Wat vertel je en hoe vertel je het?

Over Ottolien

Ottolien studeerde aan de Maastrichtse Toneelacademie. Daarnaast is zij docent. Zij werkt met mensen aan inleving en bewust presenteren. Het uitgangspunt is daarbij altijd de eigen stem en het lichaam van de deelnemer. Door de jaren heen ontwikkelde zij een ontspannen stijl waarin humor en diepgang altijd hand in hand gaan. Haar workshops zijn zowel licht als intens.

“Als kind ging ik wekelijks naar de kerk en zodra de dominee aan zijn preek begon klapten mijn oren dicht. Ik kon er niet naar luisteren. Ik ging schuiven en draaien. Maar! Zodra de dominee iets persoonlijks ging vertellen (“ik zat laatst zomaar op een bankje en toen zag ik in de verte…etc.”)  gingen mijn oren meteen open. Dat vond ik toen al opmerkelijk.”

 

Aanbod

Ottolien werkt in compacte trajecten van 3 ontmoetingen van ca. 2 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou.


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die met plezier en ontspanning een inspirerende (niet saaie!) presentatie willen (leren) geven.


Kosten

€ 1.500,- (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 150,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Amsterdam