Licht en schaduw bij (vrouwelijk) leiderschap

Leiderschap, charisma en autonomie

Licht en schaduw bij (vrouwelijk) leiderschap

“It’s our choices, that show what we truly are, far more than our abilities.”
Leiderschap, charisma en autonomie

Als een van onze ervaren moderatoren en spreker op het gebied van onder andere vrouwelijk leiderschap, houdt Rozemarijn Dols zich al geruime tijd bezig met leiderschapsontwikkeling en managementcoaching. Welke talenten, kwaliteiten en krachten bezit je als leider en waar zitten je valkuilen, belemmeringen en je schaduwkant? Daarnaast werkt zij bij coaching graag met beelden om effectief leiderschap zichtbaar te maken. Zij schreef twee boeken over leiderschapslessen uit films. Haar laatste boek ‘Is the lady for turning’ is specifiek gericht op het aanreiken van positieve rolmodellen voor vrouwen. In haar coaching reflecteert ze op jouw ontwikkelingsgeschiedenis, jouw leiderschap en hoe deze te versterken bij lastige dilemma’s, terugkerende patronen en samenwerkingsvraagstukken.

Over Rozemarijn

Rozemarijn is een coach met ruim 25 jaar ervaring. Zij weet een vrije houding te combineren met het vermogen tot prikkelen en uitdagen. Door het geven van persoonlijke feedback houdt zij een coachee met humor en diepgang een spiegel voor. Coachees voelen zich vaak vrij om hun kwetsbare kant te laten zien, waardoor er snel tot kern gekomen kan worden. Dit maakt haar ook tot een resultaatgerichte coach die werkt aan bewustwording en zelfredzaamheid.

 

Aanbod

Rozemarijn werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 uur. De inhoud en vorm van elk traject wordt uiteraard op maat afgestemd met jou!


Kosten

€ 1.750,- (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Amsterdam, Amersfoort, Baarn