Leiderschap & Presentatie

'Think positive, act creative'

Leiderschap & Presentatie

‘Think positive, act creative’

Rick Koster is een van Avicenna’s specialisten op het gebied van leiderschap en presentatie. In een coachtraject werkt Rick aan het versterken van je eigenheid als je het woord neemt. Dat kan zijn voor 100 man, maar ook in een vergadering of sollicitatiegesprek. Steeds gaat het erom: hoe laat je het beste van jezelf zien? Je zult ervaren hoeveel lol dat geeft! En dat is besmettelijk: je toehoorders beleven authenticiteit en zullen ook zo reageren. Het is de start van een oprechte dialoog waarin je samen naar vernieuwende oplossingen zoekt. Zo wordt een presentatie een belevenis.

Over Rick

Sinds 2000 begeleidt Rick leiders en teams in hun ontwikkeling. Hij is trainer, coach en adviseur die talenten bevrijdt van leiders die beweging willen creëren. Daarnaast gidst Rick teams die aan het begin van een verandering staan. Of juist zijn vastgelopen onderweg. Hij zorgt voor echte gesprekken en ervaringen waardoor het team weer met energie aan de slag gaat om de transitie verder vorm te geven. Rick is gespecialiseerd in non-verbale communicatie, presentatie, deep democracy, leiderschap en transitie.

 

Aanbod

Rick werkt in zijn persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies. De eerste sessie van 3 uur heeft als thema ‘de eerste indruk’. Deze sessie wordt gevolgd door nog 4 sessies van 2 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die zich willen ontwikkelen op het gebied van (bestuurlijk) leiderschap, deep democracy en presentatiekracht.


Kosten

€ 3.150,- (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 375,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Haarlem