Leiden en Besturen in jouw praktijk

"Make it happen"

Leiden en Besturen in jouw praktijk

‘’Make it happen”

Leiderschap is in essentie niets anders dan het samen met mensen realiseren van doelen. Hoe slaag je daar effectief in als bestuurder, commissaris, toezichthouder, topprofessional en/of manager in een, wellicht verpolitiekte, arena met diverse partijen, visies en belangen?

Misschien wil je in de dynamische omgeving waarin jij je bevindt beter in je kracht komen om te doen waartoe je werkelijk in staat bent. Wil je meer resultaat boeken of meer commitment opbouwen. Misschien vraag je je af hoe je de uitersten van de dilemma’s waarvoor je je gesteld ziet in elkaars verlengde kunt brengen of vastgelopen situaties weer los kunt trekken ondanks belangentegenstellingen. Of moet je zien om te gaan met (al dan niet in potentie) conflictueuze situaties en sta je onder interne of externe druk.

Wat het ook is: we gaan hands-on in op de uitdagingen en vragen waar je in de – misschien soms wel barre- werkelijkheid voor staat in jouw functie(s) en op de specifieke casuïstiek die jij op tafel legt. To the point, niet alleen procesgericht maar ook inhoudelijk, zodat je met dieper inzicht, nieuw perspectief en meer handelingsbekwaam je leiderschap naar een hoger niveau tilt.

Over  Monique

Dr Monique van Dijen is geboren in 1961 en afgestudeerd en gepromoveerd aan de (technische) universiteiten van Maastricht, Eindhoven en Leiden (PhD) met daarnaast topopleidingen aan onder andere IMD, Ashridge and Insead. Zij heeft ruim 38 jaar ervaring in consulting, wetenschap, onderwijs, toezicht en bestuur. De afgelopen 20 jaar is zij als senior equity partner verbonden geweest aan EY (één van de Big Four) en ze is een zeer ervaren topadviseur betreffende Governance, Strategy, Innovation, Business Transformation, High Performing Organizations & Teams, Leadership & Change, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast was Monique tot 2017 als Associate Professor verbonden aan de VU Amsterdam.

Monique van Dijen heeft hands-on ervaring in governance, bestuur en leiderschap als toezichthouder van het Groene Hart Ziekenhuis, als Vice-President bij Capgemini in het bestuur van Capgemini Consulting en als senior partner van EY in het Regional Partner Forum NL, de Partner Board Western Europe, het bestuur van de Sector Health & Life Sciences NL en het Global Health & Wellness Executive. Sinds 2010 is zij aan Avicenna Academie voor Leiderschap verbonden als trainer, moderator en Senior Executive Coach.

 

Aanbod

Monique stemt het aantal sessies en de inhoud van haar persoonlijke coachingstrajecten altijd op maat af met jou! Haar tarief is op aanvraag.


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, toezichthouders en topprofessionals uit private en publieke organisaties die zichzelf én hun leiderschap willen versterken, die graag ‘hands-on’ aan de slag gaan rondom uitdagende casuistieken en die vastgelopen situaties weer vlot willen trekken.


Kosten

Tarief op aanvraag. Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bij live bijeenkomsten worden eventuele accommodatiekosten doorberekend.

Locatie: in overleg