Krachtig systemisch leiderschap

Als leider systemisch en effectief invloed uitoefenen

Krachtig systemisch leiderschap

Als leider systemisch en effectief invloed uitoefenen

Als sparringpartner voor bestuurders en managers helpt Fem Verhoeven je betere samenwerking te creëren vanuit krachtig systemisch leiderschap.  Hij helpt je beweging te brengen in situaties waarin het niet lekker loopt, de samenwerking niet van de grond komt of stagneert, of waarin er energieverlies of gedoe is, waardoor jij niet het beste kunt geven van jezelf als leider.

Met een systeembenadering laat Fem je lichtvoetiger naar dit soort situaties kijken en begeleidt hij je in hoe je als leider systemisch en effectief invloed kunt uitoefenen. Hij kijkt daarbij niet naar de psychologie, maar naar wat zich tussen personen afspeelt.

Samen met jou (of jullie) onderzoekt hij wat de onderliggende patronen zijn die spelen en hoe die van invloed zijn op de interactiedynamiek. Tegenstellingen ziet hij niet als belemmering, maar als start voor een creatieve samenwerking.
Daarmee ontstaat ruimte en beweging. Het gedoe verdwijnt en je kunt weer vol energie en vertrouwen werken aan de bedoeling en optimale resultaten.

Over Fem

Fem heeft ruim 25 jaar ervaring in de ziekenhuiszorg, eerst als professional en later als manager en directeur van een medisch specialistisch bedrijf in een topklinisch ziekenhuis. Na een achtergrond in fysiotherapie, gezondheidswetenschappen (management & bestuur in de gezondheidszorg) en organisatie & veranderkunde (Sioo) heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied samenwerkingsvraagstukken en conflictsituaties met opleidingen op het gebied van Mediation, Systeemdenken en Deep Democracy.

Daarnaast levert hij veelvuldig een bijdrage als gastdocent in leiderschapstrajecten van onder andere Avicenna, Sioo en het Wenckenbach Instituut.

 

Aanbod

Fem werkt in zijn persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou!


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals en senior-managers uit private en publieke organisaties die stem willen geven aan wat er in hen leeft, zichzelf én hun leiderschap verder willen ontdekken en ontwikkelen.


Kosten

€ 1.750,-. voor 5 gesprekken (exclusief btw)
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,- (exclusief BTW). Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: In overleg omgeving Den Bosch of Tilburg