Je leiderschap belichamen

Stevig staan, flexibel bewegen

Je leiderschap belichamen

Stevig staan, flexibel bewegen

Als een van onze experts in lichaamshouding en bewustzijn onderzoekt Paula Kolthoff samen met jou hoe jij stevig en ontspannen aanwezig blijft in intense situaties. Aan de hand van frisse vragen en inspirerende oefeningen ontdek je hoe jij stevig kunt staan en flexibel kunt bewegen als het erop aankomt.

Dat versterkt je koers, je energie en je daadkracht. Als je als leider regelmatig te maken hebt met intense situaties, waarin je jezelf tegenkomt en die een uitdaging vormen voor je balans, geeft dit traject je interessante leermomenten!

Over Paula

Paula werkt sinds ruim 30 jaar als trainer, adviseur en coach. Ze helpt leiders om met minder inspanning en meer voldoening te werken. Daarbij werkt ze onder meer met lichaamshouding, ontspanningsoefeningen, Systemisch werk en Appreciative Inquiry. Haar aanpak kenmerkt zich door een combinatie van eenvoud en diepgang.

 

Aanbod

Paula werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 5 sessies van ca 1,5 uur. De inhoud van het traject wordt op maat  met je afgestemd.


Doelgroep

Voor leiders, bestuurders, topprofessionals, adviseurs en seniormanagers uit private en publieke organisaties die zich bewust willen worden hoe de intelligentie van het lichaam je persoonlijk leiderschap kan versterken.


Kosten

€ 1.750,- (exclusief btw).
Anders dan bij onze open leergangen zijn coachtrajecten niet vrijgesteld van btw.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 175,-. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Driebergen